DEČAKU NIJE AMPUTIRAN PRST? Obrt nakon vesti da je mališan teško povređen u vrtiću na Zvezdari

Autor:

Hronika

25.04.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detetu su vrata prikleštila prst, a ambulantno mu je uklonjen povređen nokat.

DEČAKU NIJE AMPUTIRAN PRST? Obrt nakon vesti da je mališan teško povređen u vrtiću na Zvezdari

Foto: TANJUG/DUNAV OSIGURANJE/ DALIBOR DANILOVIC/ bg

Dvogodišnjem dečaku V. C., koji je povređen prilikom zatvaranja metalnih vrata u vrtiću "Oblačak" na Zvezdari, nije amputiran deo palca desne šake, kako pišu Novosti.

Detetu su vrata prikleštila prst, a ambulantno mu je uklonjen povređen nokat. Nesrećni slučaj se, navodno, dogodio 20. aprila u popodnevnim časovima. Ministarstvu prosvete nije stigla prijava o incidentu.

Posle natpisa u medijima, oglasilo se i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Oni su naložili PS Zvezdara da se u daljem postupanju uzmu izjave od vaspitačice, majke povređenog deteta, da se pribavi snimak sa video-nadzora iz vrtića kada se povređivanje dogodilo, kao i da se pribavi medicinska dokumentacija na okolnosti vrste i težine nastalih povreda kod deteta.

Tužilaštvo će nakon svih traženih provera proceniti i doneti odluku da li ima elemenata nekog krivičnog dela ili se radi o nesrećnom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Učiteljica

25.04.2023 16:46

Toliko dana, meseci , godina pišete o NAJGORIM , NAJBRUTALNIJIM ...NAJ...dosta više,presuđuj DRŽAVO! Nema dana a da nema nekog na naslovnoj strani nekih novina.UŽAS,UŽAS za nas koji čitamo,a tek kako li je porodicama nastradalih.