OVO SU SUPRUŽNICI IZ ŽITIŠTA: Jonel puškom teško ranio ženu koja je pobegla od njega kod majke

Autor:

Hronika

23.04.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima poznanika, muškarac je bio "alkoholičar i probisvet".

OVO SU SUPRUŽNICI IZ ŽITIŠTA: Jonel puškom teško ranio ženu koja je pobegla od njega kod majke

Foto: Facebook

Zrenjaninska policija, uhapsila je dvadesetšestogodišnjeg Jonela V. iz sela Torak, u okolini Žitišta, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Jonel V. se sumnjiči da je u subotu 22. aprila oko 18.30 časova u Begejakoj ulici u selu Torak, puškom ranio dvadesetogodišnju bivšu nevenčanu suprugu, Lidiju S. a zatim pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Prema rečima komšija, Jonel je ranije tukao Lidiju zbog čega je ona odlučila da ga napusti i da ode sa decom da živi kod njene majke u kući.

Pobegla je od njega jer ju je stalno tukao, došao je kod njene majke u kuću i upucao je, reči su komšije Jonela V. iz sela Torak kod Žitišta, muškarca koji je sinoć svoju bivšu nevenčanu suprugu Lidiju S. teško ranio puškom, piše Blic.

Prema rečima poznanika Jonela, on je bio "alkoholičar i probisvet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading