ZBOG BATINA POBEGLA KOD MAJKE, ON DOŠAO I UPUCAO JE: Muškarac iz Žitišta krao zlato iz kuća po selu!

Autor:

Hronika

23.04.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani u šoku nakon što je Jonel ranio Lidiju.

ZBOG BATINA POBEGLA KOD MAJKE, ON DOŠAO I UPUCAO JE: Muškarac iz Žitišta krao zlato iz kuća po selu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Pobegla je od njega jer ju je stalno tukao, došao je kod njene majke u kuću i upucao je, reči su komšije Jonela V. iz sela Torak kod Žitišta, muškarca koji je sinoć svoju bivšu nevenčanu suprugu Lidiju S. teško ranio puškom, piše Blic.

Prema rečima poznanika Jonela, on je bio "alkoholičar i probisvet".

 

- Sinoć sam čula policiju i Hitnu pomoć. Mirno je ovo selo, odmah sam se zabrinula šta se dogodilo. Čula sam od komšija da je Jonel upucao Lidiju. On je jedan alkoholičar i probisvet. Jedan običan lopov koji je ulazio u kuće u selu i krao sve što nađe. Tražio je zlato da to proda i da od toga živi. Neradnik - priča za "Blic" komšinica.

Kako dalje objašnjava, Jonel je ranije tukao Lidiju zbog čega je ona odlučila da ga napusti i da ode sa decom da živi kod njene majke u kući.

- Tukao je kako je stigao. Još kad se napije.. Celo telo joj je bilo u modricama kada je od njega pobegla - objašnjava komšinica.

SRAMOTA PORODICE

Ona navodi da je Jonelov otac kamiondžija i da ima dve sestre koje su dobre i koje imaju svoju porodicu, dok je Jonel "sramota te porodice".

- Juče sam od komšinica čula da je Lidija bila trudna kada ju je upucao. Imaju troje dece, najmanje ima samo šest meseci - reči su komšinice Jonela, piše Blic.

Podsetimo, sinoć oko 18.20 sati u selu Torak kod Žitišta Jonel V. je svoju bivšu vanbračnu partnerku Lidiju S. upucao u grudi puškom nakon čega je pobegao. Lidija S. je sa teškim povredama prevezena u zrenjaninski Urgentni centar gde je odmah operisana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading