POGINUO ZBOG SELFIJA! Momačko veče se pretvorilo u horor: Lazar hteo da se slika, izgubio ravnotežu i povukao prijatelja

Autor:

Hronika

23.04.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom stanju se nalazi drugi mladić.

POGINUO ZBOG SELFIJA! Momačko veče se pretvorilo u horor: Lazar hteo da se slika, izgubio ravnotežu i povukao prijatelja

Foto: Printscreen/Instagram/nsuzivo.rs

Mladić koji je sinoć pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave i poginuo na licu mesta identifikovan je kao Lazar Đ. (30) iz Paraćina, dok je Stefan Lj. (30) povređen i, kako saznaje "Blic", on se nalazi u teškom stanju, ali je trenutno stabilno.

Kako saznajemo, tokom dosadašnje istrage je utvrđeno da je bilo organizovano momačko veče. Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi, izgubio ravnotežu, uhvatio se mahinalno za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga i zajedno su pali sa tvrđave, saznaje "Blic" iz izvora bliskih istrazi.

Još se ispituju sve okolnosti slučaja sa tragičnim posledicama.

DRUGI MLADIĆ U TEŠKOM STANJU

Nakon pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, preživeli mladić LJ. S. (1993) hitno je prevezen u Klinički centar Vojvodine gde mu se tim lekara i dalje bori za život.

Kako su za NS Uživo istakli iz KCV-a, pacijent je primljen na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju sa teškim politraumatskim povredama, dominantno kičmenog stuba i grudnog koša.

-Nakon inicijalne dijagnostike i urgentnog zbrinjavanja, pacijent je teškog ali stabilnog opsteg stanja – istakao je za NS Uživo Siniša Knežević, PR KCV-a.

Da podsetimo, jutros u 5 časova dva mladića starosti 30 godina pala su sa bedema Petrovaradinske tvrđave, pri čemu je jedan preminuo na licu mesta, a drugi hitno prebačen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading