MAJKA BEZ SVESTI LEŽALA PORED MRTVOG SINA: Užasna scena u selu kod Prokuplja

Autor:

Hronika

19.04.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Zorana P. (53) pronađeno je u u krevetu njegovoj kući u prokupačkom selu Gornja Stražava, a pored i njegova majka Vera P. koja je bila bez svesti! Kako smo saznali telo nesrećnog čoveka i njegove majke pronašle su komšije. Kako kažu, njegova žena Jasmina S. (47), koja je takođe bila sa njima u kući je psihički bolesnik i nije bila svesna šta se događa.

MAJKA BEZ SVESTI LEŽALA PORED MRTVOG SINA: Užasna scena u selu kod Prokuplja

Foto: ST/N. MANDIĆ

- Zoranovo telo nađeno je na krevetu, a pored njega njegova majka koja je bila bez svesti. Majka preminulog Zorana odmah je prevezena u prokupačku bolnicu, gde je u toku dijagnostika njenog stanja - priča za Informer komšinica preminulog Zorana koja je slučaj prijavila policiji.

Kako je objasnila u kući pored njih dvoje, bila je i Zoranova supruga Jasmina S. koja i nije bila svesna da joj je suprug preminuo.

Zoran je, kako pričaju komšije, dosta koristio alkohol i pio antidepresive. Veruje se da je reč o prirodnoj smrti. Njegovoj majci je najverovatnije pozlilo tog dana kada ih je komšinica pronašla.

- Videla sam Jasminu i pitala šta joj radi suprug. Rekla je da je u krevetu i da se ne pomera. Ušla sam, jer mi je bilo sumnjivo i primetila sam da je hladan i da ne daje znake života. Tada sam pozvala hitnu - kaže prva komšinica ove porodice.

Žive u teškim uslovima

Ona dodaje da su živeli u katastrofalnim uslovima, a da je Zoran često maltretirao Jasminu, čak joj zabranjivao da spava u kući, već u trošnoj štali kraj oronule porodične kuće.

- Jasmina i Zoran imaju troje dece, koja su u hraniteljskoj porodici, a njihovo materijalno stanje je izuzetno loše. Žive od minimalca koji Zoran prima, kao i od socijalne pomoći - objašnjava komšinica.

Komšije su nakon što se čulo za tragediju došli da pomognu Jasmini, a zdravstveno stanje njegove majke Vere, trenutno ne znaju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading