ISPOVEST DEDE DEVOJČICE KOJU JE OTAC POKUŠAO DA UBIJE U KOLIMA: Ona zna da je to namerno uradio, ali joj nismo rekli da je MRTAV!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Isplanirao je da mi ubije unuku u kolima, ali prvo je morao da se reši njene drugarice - opisuje za Srpski telegraf devojčicin deda

ISPOVEST DEDE DEVOJČICE KOJU JE OTAC POKUŠAO DA UBIJE U KOLIMA: Ona zna da je to namerno uradio, ali joj nismo rekli da je MRTAV!

Foto: ST/Nikola Mutić

Mesto udesa u Dražnju u Grockoj

Vladan Manojlović (55) pokušao je u ponedeljak popodne da ubije sebe i ćerku N.M. (18) tako što se u punoj brzini svojim fiat puntom zakucao u banderu u selu Dražanj, ali je tinejdžerka, pukom srećom, preživela nesreću sa teškim povredama, dok je on stradao na licu mesta.

Prema rečima oca Vladanove bivše supruge M.M., on se na krvavi pir odlučio da bi se osvetio bivšoj ženi jer ga je ostavila u januaru, a tačno dva meseca je najavljivao ubistvo i ćerke i supruge, pa je nedavno i kupio dva grobna mesta za sebe i ćerku.

Nadzorna kamera jedne prodavnice u Dražnju snimila je u ponedeljak stravičan trenutak kada se Vladanov fiat zakucao u banderu bez kočenja. Prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je konstatovala smrt oca, a njegovu ćerku zbrinula u Urgentnom centru sa teškim povredama.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Mesto nesreće u Dražnju

- Unuka je imala povredu glave i krvarenje na plućima i to je sanirano. Polomljene su joj i noga i karlična kost i sva je u šipkama. Sreća da mi je Bog nju sačuvao. Svi znamo da je namerno išao da je ubije jer je to najavljivao od 20. januara kada ga je moja ćerka ostavila jer nije mogla više da trpi njegovo nasilje. Sačekala je jadna da im ćerka napuni 18 godina i dva dana posle toga pobegla. Hteo je da im ubije ćerku da bi njoj napakostio zbog razvoda. Govorio je da će ubiti i dete i nju, pa je nabavio i pištolj, ali mu je on oduzet, pa je opet tražio drugi - opisuje za Srpski telegraf M.R., deda povređene devojčice.

On kaže da je njegov bivši zet kobnog dana imao dva plana za ubistvo ćerke N.M.

- Isplanirao je da mi ubije unuku u kolima, ali prvo je morao da se reši njene drugarice. Ona je bila sa njima u kolima, pa su je dovezli do njihove kuće i Vladan joj rekao da ostane u kući i da se oni brzo vraćaju. Onda joj je unuka rekla da krene sa njima, ali je on tada potegao nož i rekao joj da izađe iz auta. Tim nožem je isplanirao da ubije dete, ako ne uspe u kolima. Ali da je išao ka toj banderi u punoj brzini i da se nije predomislio... pa što nije išao da ubije samo sebe, pusti dete. Čekali su da je dobiju šest godina i on hteo da je ubije. Nedavno je kupio dva grobna mesta i rekao da je jedno za njega, a drugo za moju unuku - priča naš sagovornik.

M.R. navodi da je celo selo znalo koliko je Vladan bio agresivan i nasilan.

Foto: Nikola Mutić

Kuća u kojoj je Vladan živeo sa ćerkom

- To je bio čovek...sačuvaj bože! Nije pio, imao je šećernu bolest. Da se nešto posvađaš s njim, odmah bi potegao pištolj na tebe. Moja ćerka ga je trpela 24 godine, i to sve zbog ćerke. Tukao ju je zbog svake sitnice, a i svoju nepokretnu majku. Baku je sada preuzeo Centar za socijalni rad, jer nema ko više da se brine o njoj. Živela je sa njim i našom unukom u velikom gazdinstvu. Mojoj ćerki je sve branio, nije joj davao ni da gleda u moju kuću kada prolaze ulicom. Zabranio joj je i da ide na operaciju jetre, koja joj je bila teško zaražena zbog neke infekcije - prisetio se otac Vladanove bivše supruge.

Devojčica zna da je otac hteo da je ubije

Teško povređena tinejdžerka N.M. ne zna da joj je otac preminuo, ali zna da se namerno zakucao kolima u banderu.
- Pitala je za njega, ali su joj rekli da je povređen i da je u drugoj bolnici, da joj se ne bi pogoršalo stanje. Zna da je namerno izazvao nesreću. Gledala je smrti u oči. U tom trenutku je podigla noge da ne bi ispala iz kola - kaže devojčicin deda.

Žena prijavljivala Vladana policiji

Otac Vladanove bivše supruge M.M. kaže da je ona prijavljivala Vladana policiji, ali nije dobila nikakvu zaštitu.
- To je uradila kada ga je ostavila jer su je plašile njegove pretnje ubistvom. Policajci su joj rekli da ga se pazi i da ne izlazi iz kuće. Čak ga je i njegov prijatelj prijavio kada je video da je nabavio pištolj, ali tada su mu samo oduzeli oružje - navodi M.R.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading