OTAC SE NAMERNO ZAKUCAO U BANDERU AUTOMOBILOM KAKO BI UBIO SEBE I ĆERKU! On nastradao na mestu, devojka kritično! Detalji teške tragedije u Grockoj!

Autor:

Hronika

22.03.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad su krenuli, otac je rekao da drugarica ostane u kuću, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije , tvrde poznanici porodice.

OTAC SE NAMERNO ZAKUCAO U BANDERU AUTOMOBILOM KAKO BI UBIO SEBE I ĆERKU! On nastradao na mestu, devojka kritično! Detalji teške tragedije u Grockoj!

Foto: Facebook, Instagram-192_rs

Otac (55) koji je poginuo kada je svojim automobilom "fiat punto" udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) koja je bila sa njim teško povređena, namerno je izvavao saobraćajnu nezgodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

On je odlučio da realizuje pretnje koje je upućivao svojoj ženi!

Naime, prema navodima poznanika pokojnog čoveka, on se nedavno rastavio od žene.

- Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je, kako smo čuli, tražio da kupi pištolj na crno - rekao je komšija za Kurir.

Žena ga je napustila i otišla kod svoje porodice zajedno sa njihovom ćerkom.

Republika

Foto: Facebook

Ćerka sa ocem koji se namerno u punoj brzini zakucao u banderu, Grocka

 

Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

- Kad su krenuli, otac je rekao da drugarica ostane u kuću, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije - kažu sagovornici.

Takođe, na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

- Vidi se da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život - pričaju komšije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading