TUKAO ŽENU, PA NASRNUO NOŽEM NA NJU! Teško porodično nasilje u Grockoj!

Autor:

Hronika

27.02.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno mu je zadržavanje.

TUKAO ŽENU, PA NASRNUO NOŽEM NA NJU! Teško porodično nasilje u Grockoj!

Foto: Profimedia

Nasilje

U Drugom osnovnom javnom tužilaštvu saslušan je J.A. (32) zbog sumnje da je počinio teško nasilje u porodici pre dva dana u Grockoj.

Sumnja se da je on, iako je imao meru zabranu prilaska i komunikacije, istog dana došao u kuću gde je došlo do verbalne rasprave sa suprugom M.S. (29) kojoj je potom zadao više udaraca rukom po glavi, a zatim nasrnuo nožem preteće da će je ubiti, a po dolasku policije pretio je da će sebi oduzeti život, prenosi Telegraf.

- Nakon što je osumnjiceni J.A. zadržan od strane PS Grocka po nalogu Drugog OJT u Beogradu, saslušan je po krivičnoj prijavi za krivično delo Nasilje u porodici, izneo je svoju odbranu, a Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora - rečeno je za portal Telegraf.

Njega su uhapsili policijski službenici PS Grocka u saradnji sa Drugim OJT u Beogradu i odredili zadržavanje do 48 sati i pisali prijavu za Nasilje u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading