OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA NAPADAČA NA MUZIČARE: Slede im krivične prijave!

Autor:

Hronika

05.04.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orkestra je napadnut kod Beton hale u noći između 1. i 2. aprila.

OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA NAPADAČA NA MUZIČARE: Slede im krivične prijave!

Foto: Facebook

Muzičari pretučeni kod Beton hale

Pripadnici MUP-a u Beogradu identifikovali su i pronašli šest osoba, koje se sumnjiče da su u noći između petka i subote fizički napale i opljačkale muzičare u Krađorđevoj ulici u Beogradu.

Po nalogu nadležnih tužilaštava, protiv njih će biti podnete krivične prijave za krivično delo razbojništvo, u redovnom postupku, saopštio je MUP. Osumnjičeni muškarci starosti 31, 27, 21 i 20 godina, kao i dvojica maloletnika (2005. i 2006. godište) su, kako se sumnja, 1. aprila u Karađorđevoj ulici na parkingu, fizički i letvama, napali sedam muškaraca, članova duvačkog orkestra kojima su tom prilikom oduzeli instrumente.

Dva muškarca su zadobila teške telesne povrede, dok je jedan oštećeni lakše povređen. Policija je pronašla trube koje će biti vraćene vlasnicima.

Pretukli ih jer su im konkurencija?

Kako je Blic preneo, napadači su najverovatnije članije drugog orkestra, a pretukli su "Kobre", jer su im bili konkurencija.

Prema informacijama ovog portala, povređeni su Zoran D. (22) kojem je dijagnostikovano nagnječenje mozga i prelom lobanje; Mališa A. (45) koji ima povrede glave, Ivica S. (25) koji ima lake telesne povrede; Goran S. (44) koji ima nagnječenje mozga i prelom lobanje.

Napali ih čim su izašli iz automobila

Prema njegovim rečima jednog od muzičara, napad na njih se dogodio kod Beton hale kada su na njih nasrnuli napadači sa palicama.

- Mi smo tek stigli u Beograd. Parkirali smo se, izašli iz automobila kada smo videli muškarce kako idu ka nama sa palicama. Mislili smo da su to navijači, tad se igrala neka utakmica, nisam siguran koja, ali svakako nismo ni pomislili da oni jure nas - objašnjava on.

On dodaje da su tada napadači rekli: "To su oni" nakon čega su počeli da ih jure palicama.

- Trčali smo i bežali, ko je kako stigao. Neko je uspeo da se spase, nekog su uhvatili. Zoran i Goran su najteže prošli, imaju ozbiljne povrede - objasnio je ranije za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading