NIJEDNOG MOMENTA NIJE PITAO ZA SVOJE DETE: Otac monstrum i dalje ŠOKIRA - njegove reakcije su neverovatne (FOTO)

Autor:

Hronika

30.03.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni Uroš Pašajlić nije ni jednog momenta pitao za svoje dete, čijom sudbinom je zgrožena javnost u Srbiji

NIJEDNOG MOMENTA NIJE PITAO ZA SVOJE DETE: Otac monstrum i dalje ŠOKIRA - njegove reakcije su neverovatne (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, MUP

Uroš Pašajlić

U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan osumnjičeni Uroš Pašajlić koji je osumnjičen da je držao zatočenu ćerkicu od osam godina u stanu na Zvezdari.

Kako se saznaje, osumnjičeni Pašajlić nije ni jednog momenta pitao za svoje dete, čijom sudbinom je zgrožena javnost u Srbiji, pišu Novosti.

- Nije plakao, nije pretio da će da se ubije, on čak nije ni pitao za svoje dete, nije imao nikakvu reakciju - kaže izvor.

Kako je portal Republika već pisao, osumnjičeni je, pre dovođenja kod tužioca na saslušanje, imao poverljiv razgovor sa advokatom od pola sata.

Osumnjičeni Uroš Pašajlić je u prisustvu izabranog branioca izjavio da će iskoristiti svoje zakonsko pravo i braniti se ćutanjem, kao i da je u dužem vremenskom periodu koristio opojne droge i alkohol.

Prilikom dolaska pred zgradu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, Uroš Pašajlić, je, kako javljaju naši reporteri, videvši novinarske ekipe, vidno promenio izraz lica glumeći žrtvu.

Koliki je folirant dokazuje upravo to što se branio ćutanjem, jer da nije kriv ispričao bi svoju stranu priče.

Da podsetimo, Uroš Pašajlić uhapšen je 28. marta nakon četiri dana skrivanja u stanu na Karaburmi. Potraga za njim je raspisana nakon prijave za nasilje u porodici od strane njegove nevenčane supruge Ivane L, koja je 24. marta policiji otkrila i da Uroš drži zatočenu svoju ćerku L. P. u stanu na Mirijevu na Zvezdari.

Policija je provalila u stan i zatekla devojčicu u kadi, dehidriranu i izmučenu.

Dete je smešteno u bolnicu nakon čega će biti prebačeno u Prihvatilište za decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading