MAJKA NESREĆNE DEVOJČICE BRANILA OCA IZ PAKLA, A OVO JE RAZLOG: Dete nije videla godinama, a evo šta je SAMO PITALA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije u zgradi su upoznate sa tim da ova majka brani oca montsruma, međutim, oni tvrde da ima jedan razlog.

MAJKA NESREĆNE DEVOJČICE BRANILA OCA IZ PAKLA, A OVO JE RAZLOG: Dete nije videla godinama, a evo šta je SAMO PITALA (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Pašajlić

Srbija je još šokirana jezivim zločinom oca koji je držao dete L. P. u zatočeništvu punih pet godina. Osmogodišnja devojčica je pronađena 24. marta u kadi u stanu u naselju Mirijevo na Zvezdari. Četiri dana kasnije uhapšen je otac Uroš P. zbog nasilja u porodici i zapuštanja maloletnog lica. Juče se ispred zgrade strave u Mirijevu pojavila i majka devojčice Nevena T. koja je sve zatekla izjavom da ništa od ovoga nije istina i da je Uroš divan otac.

Reporteri portala Republika.rs su se uputili na adresu gde živi Nevena T., a komšije u zgradi su upoznate sa tim da ova majka brani oca montsruma. Međutim, oni tvrde da ga se žena plaši.

- Došla je kod mene pre njegovog hapšenja i rekla da ga je nahvalila medijima jer ga se plaši. Rekla mi je: "Znate koliko je on opasan i da sam morala samo lepo o njemu da kažem". Ona godinama nije videla ćerkicu jer joj je on branio. Poslednji put ga je zvala letos da vidi da li ju je upisao u školu, a on joj je rekao da je neće upisati. Posle toga se nisu čuli - priča nam stanarka Nevenine zgrade na Karaburmi.

Ona svedoči da je Nevena živela sama i da nije imala nikakvu finansijsku pomoć.

- Svi u zgradi joj pomažemo i donosimo hranu. Posle slave pogotovo. Ima i neke prijatelje koji joj donose pekarske proizvode. Nema ni struju, mučenica. Baš teško živi - navodi naša sagovornica.

Vrata Neveninog stana danas niko ne otvara.

Da podsetimo, Uroš Pašajlić je uhapšen juče u poslepodnevnim časovima, a komšije kažu da nije bilo nikakve buke i da nisu ni znali da nekoga hapse.

Njegovo saslušanje zakazano je za sutra u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a tereti se za nasilje na ćerkom i ženom, kao i da je zanemarivao osmogodišnje dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NEVENA

01.03.2024 23:00

DA, TAKODJE ZGRADA I STAN MOJE SESTRE KOHAJE40 GODINA DRZAVLJANIN ZEMLE U KOJOJ JE TI NE DOPUSTIVO! VIDECEMO STA AMBASADA IMA DA KAZE.