OVO JE DEČAK KOJI SE UBIO U KAČAREVU: Pre skoka kroz prozor UDARIO GLAVOM O STO, sumnja se da je bio MALTRETIRAN!

Autor:

Hronika

29.03.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca iz škole opraštaju se od svog prijatelja koji je skočio sa prozora učionice i poginuo

OVO JE DEČAK KOJI SE UBIO U KAČAREVU: Pre skoka kroz prozor UDARIO GLAVOM O STO, sumnja se da je bio MALTRETIRAN!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dečak S.F. (14) koji je danas izvršio samoubistvo iskočivši kroz prozor škole, prema rečima njegovih drugara bio je uvek raspoložen i nasmejan.

On je danas bio na razgovoru sa direktorom škole i zakasnio je na čas nemačkog, a onda je zamolio da se otvori prozor jer mu je bilo muka.

Foto: Društvene mreže

S.F. koji je izvršio samoubistvo u školi u Kačarevu

 

Kako saznaje portal Republika.rs, njegova majka je u tom trenutku bila kod direktorke zbog nekih problema koje je imao dečak. S.F. je pred skok udarao glavom o sto, a onda se zaleteo preko učionice, skočio na jednu malu klupu i bacio se kroz prozor. 

Nedavno je uhvaćen u školskom toaletu kako puši, a navodno je danas dobio i jedinicu, kako nezvanično saznajemo otac preminulog dečaka se u poslednje vreme čudno ponašao, a sumnja se da je kod kuće bio maltretiran i u poslednje vreme se družio sa lošim društvom.

Kako saznajemo on je skočio sa trećeg sprata, a jedna devojčica je viknula "Pao je na beton", dečaku je odmah krenula krv iz usta, a jedan čovek koji je dolazio po dete iz vrtića video je ovaj strašan skok i pad.

Jedan od učenika škole izašao je da mu pomogne jer je S.F. još uvek davao znakove života.

 

Jedan od dečaka koji je bio u učionici u prizemlju je iskočio kroz prozor kada je video da je S.F. pao, prišao mu, pozvao ga po imenu, pipnuo ga je da vidi da li je živ. S.F. je nešto nerazgovetno rekao, pokušao da se odigne na ruke i pao. 

Dečakovo telo odneto je na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, ali i toksikološke analize. Policija je obavila uviđaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

29.03.2023 22:59

Strasno,tuga jedna