MAJKA UBIJENE PETRE IZ ZAJEČARA PUŠTENA IZ PRITVORA: Očuh zadržan još 30 dana

Autor:

Hronika

22.03.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni Miloš N. (25) iz okoline Vlasotinca zadržan je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

MAJKA UBIJENE PETRE IZ ZAJEČARA PUŠTENA IZ PRITVORA: Očuh zadržan još 30 dana

Foto: pixabay.com

Majci ubijene devojčice Jeleni T. iz Grljana, Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru danas je ukinulo pritvor. Odbrana je predložila ukidanje pritvora, a OJT se saglasilo sa predlogom jer nema osnova za produženje pritvora, piše Telegraf.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru produžilo pritvor osumnjičenom očuhu Milošu N. za još 30 dana, prenosi ZAmedia.

Podsećamo, zaječarska policija uhapsila je 21. februara, nakon što je u zaječarskoj bolnici preminula dvogodišnja devojčica, osumnjičenog Miloša N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, kao i njegovu vanbračnu suprugu Jelenu T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading