UGLJENISANA TELA IVICE I ILONKE NAĐENA U DVORIŠTU: Detalji stravičnog požara u Kikindi, komšije u šoku zbog tragedije!

Autor:

Hronika

22.03.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ugljenisana tela Ivice Gana i Ilonke nađena su u dvorišnom delu kuće u kojem su živeli poslednjih nekoliko meseci u Kikindi.

UGLJENISANA TELA IVICE I ILONKE NAĐENA U DVORIŠTU: Detalji stravičnog požara u Kikindi, komšije u šoku zbog tragedije!

Foto: Tanjug

Vatrogasci na terenu

stravičnom požaru koji se noćas, oko 23 sata, dogodio na kraju Kikinde, u Ulici Stevana Sinđelića 138 A, živote su izgubili Ivica Gan (47) i njegova nevenčana supruga Ilonka, godinu dana starija.

Njihova ugljenisana tela nađena su u dvorišnom delu kuće u kojem su živeli poslednjih nekoliko meseci. Tu su se uselili, jer su "gledali" starijeg čovek, vlasnika kuće, koji im je za uzvrat ustupio nekretninu. To je potvrdila njegova rođaka Dragana Gan, koja živi u susednoj ulici.

- Šta se tačno dogodilo ne znam. Samo je došao Ivičin brat Steva, koji živi u kući do moje, i rekao mi da je Ivica stradao. Ivica je tamo živeo sa tom ženom, nisu bili venčani. Ona se zove Ilonka, ne znam kako se preziva. Tamo su živeli nekoliko meseci, uzdržali su dedu, vlasnika te kuće. Kada je on umro oni su se tamo uselili. Ivica je radio u Komunalnom preduzeću, na groblju, a Ilonka nije nigde radila. Kuća je pola bila na Ivičino ime, a pola na njeno. Tako pričaju, ja ne znam šta je tačno - ispričala je Dragan Gan, rođaka stradalog Ivice, koja živi u susednoj ulici, pišu Novosti.

Po rečima Dragane Gan, Ivica Gan ima četvoro dece, tri ćetke su mu udate, a gde je sin nije precizirala. U kući njegovog brata Stevice nije bilo nikoga. Komšije koje smo zatekli nisu želele da pričaju o ovoj tragediji, jer, kažu, nisu dobro poznavali Ivicu i ženu sa kojom je živeo.

- Požar se dogodio noćas oko 23 sata. Vatrogasna jedinica odmah po dojavi izašla je na teren i ugasila vatru već oko sat iza ponoći. Tačan uzrok požara nije moguće odmah utvrditi. Pretpostavlja se da je u pitanju bio otvoreni plamen. Druge detalje utvrdiće istraga - potvrđeno je iz Policijske uprave u Kikindi.

Sa ulice nema tragova

Na kući u Ulici Stevana Sinđelića 138 A, sa ulice, tragovi požara nisu vidljivi. Na kući nema ni gareži, jer je vatra izbila u dvorišnom delu, kojem novinari nisu mogli da pristupe. Ni na krovu nema crnih ni tamnih mrlja od vatre, pa se na prvi pogled ne može ni na slutiti da je izbila vatra zbog koje je dvoje ljudi izgubilo živote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading