AZRA TRAŽILA POSAO U BEOGRADU! Htela da čuva decu, pa pomogla u likvidaciji Ranka Eskobara! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.03.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U oglasu napominjala da se trenutno nalazi u Beogradu.

AZRA TRAŽILA POSAO U BEOGRADU! Htela da čuva decu, pa pomogla u likvidaciji Ranka Eskobara! (FOTO)

Foto: Facebook

Azra Šabanović (22) koja je uhapšena po poternici u Sarajevu zbog sumnje da je bila saučesnik u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, u više navrata je postavljala oglase u jednoj Fejsbuk grupi za čuvanje dece.

Ona je tražila posao dadilje u grupi koja broji preko 10.000 članova, a nakon njenog hapšenja oglasila se i administratorka.

- Dragi članovi, moram sa vama da podelim link i još jednom ponovim da dobro proveravate koga angažujete. Nadam se da niko iz naše grupe nije sarađivao sa dole pomenutom devojkom. Uhapšena je, napustila je grupu pre tri dana, ali se duže vreme oglašavala i tražila posao - napisala je administartorka.

Foto: Facebook

Azra postavila oglas za čuvanje dece

Azra je 26. januara ove godine postavila oglas u kome je navela da se trenutno nalazi u Beogradu, a istovremeno se javljala i na oglase roditelja koji su tražili dadilju, piše Telegraf.

Drage mame, moje ime je Azra i studentkinja sam master studija sociologije u Sarajevu. Trenutno sam u Beogradu, a u Sarajevo bih morala ponekad otići na dan - dva zbog ispita. Imam dugogodišnje iskustvo sa čuvanjem dece, a do skoro sam čuvala četvoro u jednoj porodici. Lokacijski bi mi najviše odgovarao Zemun i okolina Zemuna, ali ako postoje linije do Vašeg mjesta stanovanja, onda nema problema. Ako Vam je potrebna osoba za čuvanje Vaših mališana javite mi se. Prijatan pozdrav svim - napisala je.

Republika

Foto: Facebook

Oglas Azre Šabanović

Podsetimo, Azra Šabanović (22) je uhapšena pre 3 dana u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara (54) na benzinskoj pumpi u Rušnju. Ona je inače devojka Marka Pjanovića iz Brčkog, koji se takođe sumnjiči da je imao ulogu u likvidaciji.

Sumnja se da je devojka ukrala "golf 4" kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do mesta gde se ubistvo dogodilo, a potom i pobegli.

Ona je i namamila Radoševića na pumpu, rekavši mu da želi da kupi automobil od njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading