JOŠ JEDNA OSOBA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA ESKOBARA! Evo koja mu je bila uloga!

Autor:

Hronika

16.03.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pomogao u skrivanju nakon zločina.

JOŠ JEDNA OSOBA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA ESKOBARA! Evo koja mu je bila uloga!

Foto: St/N. Pančić, MUP

Ubistvo Ranka Radoševića Eskobara

D.K. je uhapšen u Bjeljini zbog sumnje da je pomagao u skrivanju Marku Pjanoviću, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Ranka Radoševića Eskobara.

- Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Policijom Brčko distrikta sinoć su na području Bijeljine, po crvenoj difuznoj Interpolovoj poternici lišili slobode Marka Pjanovića iz Brčkog koje se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog dela teško ubistvo u poticanju i pomaganju, izvršenog na području Srbije - saopšteno je iz MUP-a Srpske, prenosi Telegraf.

Dodaju da je uhapšeni D.K. iz Bijeljine osumnjičen da je na području tog grada pomagao Pjanoviću u skrivanju nakon zločina.

- Pod nadzorom Tužilaštva BiH, a na osnovu naredbe Suda BiH izvršen je pretres jednog stana gde su pronađeni tragovi koji će poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku - navodi se u saopštenju.

Pjanović će, kažu, po završetku kriminalističke obrade, biti predat u nadležnost Sudu BiH.

Podsetimo, na teritoriji Sarajeva uhapšena je i Azra Šabanović, koja se sumnjiči da je bila sučesnik u ubistvu Radoševića.

Azra i Marko su se pretvarali sa su kupci. Bili su dan ranije na Radoševićevom placu polovnih vozila, kao zainteresovani za kupovinu, navodno dogovorili kupovinu jednog automobila marke VW. Sutra su u zakazano vreme za kupoprodaju na pumpu umesto njih dvoje, došle ubice - naveo je sagovornik Kurira iz istage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading