AZRA UHAPŠENA U STUDENTSKOM DOMU: Isplivali novi detalji o devojci umešanoj u ubistvo Eskobara - evo šta piše u Interpolovoj poternici!

Autor:

Hronika

15.03.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azra Šabanović je uhapšena u Studentskom domu u naselju Bjelave u Sarajevu.

AZRA UHAPŠENA U STUDENTSKOM DOMU: Isplivali novi detalji o devojci umešanoj u ubistvo Eskobara - evo šta piše u Interpolovoj poternici!

Foto: Facebook

Azra Šabanović umešana u ubistvo Ranka Eskobara

Pripadnici MUP -a Kantona Sarajevo juče su u Sarajevu uhapsili 22- godišnju studentkinju Azru Šabanović iz Brčkog, zbog sumnje da je učestvovala u likvidaciji Ranka Radoševića Eskobara (54) u Rušnju.

Šabanović je uhapšena u Studentskom domu u naselju Bjelave u Sarajevu, gde bila nastanjena.

Ukrala "golf 4" u Kraljevu

Rodom je iz Brčkog gde je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, na odseku Socijalni rad.

Ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala "golf 4# kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pumpe, a nakon ubistva pobegli. 

Šabanović, koju su uhapsili pripadnici MUP-a KS juče, lišena je slobode po Interpolovoj poternici iz Beograda.

U potjrnici se navodi, kako "Avaz" saznaje, da je osumnjičena za pomaganje u teškom ubistvu.

Republika

Foto: facebook

Azra Šabanović umešna u ubistvo Ranka Radoševića Eskobara

Nalazi se u Tužilaštvu BiH

Ona se nalazi na ispitivanju u Tužilaštvu BiH. Pitanje je hoće li biti izručena Srbiji, s obzirom da je državljanka BiH.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je prošle sedmice na pumpi u Rušnju sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Stefan Z. (28) i Luka V. (26), osumnjičeni za ubistvo, uhapšeni su prošle sedmice u štek stanu u Novom Beogradu zajedno sa devojčicom od 17 godina koja je bila sa njima.

Foto: facebook

Marko Pajnović umešan u ubistvo Ranka Radoševića Eskobara

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS je u potrazi za Markom Pjanovićem iz Brčkog. On se nalazi na Interpolovoj poternici koju je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, kao i za Šabanovićevom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading