"GREŠKOM" MU RAZBILI LOBANJU: Huligani prebili tinejdžera u Bačkoj Palanci, napali ga pred devojkom!

Autor:

Hronika

13.03.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligani su izjavili da su "greškom“ napali Jovana jer su ga "zamenili“ sa drugom osobom.

"GREŠKOM" MU RAZBILI LOBANJU: Huligani prebili tinejdžera u Bačkoj Palanci, napali ga pred devojkom!

Foto: Tanjug, Pixabay.com

Policija sankcionisala nasilje

U nedelju 12. marta 2023. godine oko 3 časa, ispred gimnazije u Bačkoj Palanci, došlo je do nasilnog napada na devetnaestogodišnjeg Jovana Janjića iz Gajdobre od strane četvorice huligana.

Jovan je nakon večernjeg izlaska pratio devojku. Pozvali su taksi i čekali da dođe. U tom trenutku su prolazila dvojica maloletnika i počeli da provociraju Jovana i devojku. Zatim su maloletnici otišli i vratili se sa još dvojicom. Nosili su sa sobom motke i bez ikakvog povoda počeli da udaraju Jovana i naneli mu teške povrede glave. Napad je prekinuo taksista koji je u međuvremenu stigao.

Jovan je nakon napada ostao bez svesti. Hitna služba Doma zdravlja je brzo reagovala na poziv i Jovan je brzo prevezen u Urgentni centar u Novom Sadu, gde mu je urađena dijagnostika.

Jovan je zadobio prelom jagodične kosti, povredu u predelu oka i potres mozga ali je sada u svesnom stanju. Prebačen je na neurohirurgiju pri Kliničkom centru u Novom Sadu gde je nastavljeno njegovo lečenje.

Kako se nezvanično saznaje, napadači su privedeni od strane nadležnih organai radi se o maloletnim licima, piše portal "BAP vesti"

Takođe, nezvanično se saznaje, da su oni prilikom saslušanja u policiji izjavili da su "greškom“ napali Jovana jer su ga "zamenili“ sa drugom osobom. Nadamo se da će se Jovan brzo oporaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading