GRUPA MLADIĆA KRVNIČKI MLATI DEČKA NASRED ULICE U BEOGRADU: Šutiraju ga, udaraju pesnicama, a onda potežu motke, isplivao i snimak (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

12.03.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko mladih ljudi rukama, nogama i motkama udara mladića koji je na zemlji.

GRUPA MLADIĆA KRVNIČKI MLATI DEČKA NASRED ULICE U BEOGRADU: Šutiraju ga, udaraju pesnicama, a onda potežu motke, isplivao i snimak (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj beograd rezerva

Tuča mladića u Beogradu

Na Instagram stranici "moj_beograd_rezerva" isplivao je snimak brutalne tuče mladića ispred Moto Kluba Bezbednosti u Beogradu.

Naime, nekoliko mladih ljudi rukama, nogama i motkama udara mladića koji je na zemlji, dok jedna devojka pokušava da prekine obračun. 

- Ne znam detalje, ali dok sam išao ka klubu Drugstore spazio sam sa druge strane ulice ispred Moto Klub Bezbednosti neku tuču. To jedno 50-70 metara od Drugstora i te okretnice mislim da je 74 tu da staje. 

 
Izgledalo je kao da njih jedno 5-6 udaraju pesnicama, nogama i motkama jednog dečka koji je ležao dole. Ovaj klip sam snimao samo 30 sekundi jer sam se plašio da me ne spaze pa da me ne pojure. Kada sam prestao da snimam oni su nastavili da ga biju pa sigurno još jedno 4-5 minuta i spazio sam da su neki momci odlazili pa se vraćali pa neki novi dođe.

Bila je tu i neka devojka koja je uzaludno pokušavala da zaustavi ove likove da biju onog na zemlji ali nisu je mnogo fermali. Ja sam se posle toga povukao i otišao na žurku u Drugstoru a pošto je to bilo pored puta znam da su im neki taksisti svirali i vozači, ali ne znam kako se završilo sve to na kraju i ne znam nikoga iz tog incidenta - stoji u opisu video snimka brutalnog prebijanja.

Nije poznato kada je nastao video snimak, niti ko je bio akter jezive tuče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading