OVO JE VUK (20) KOGA SU UBILI OD BATINA! Danima bio u komi! Otišao na proslavu rođendana, huligani ga šutirali, mlatili pesnicama, stolicama...

Autor:

Hronika

13.02.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog stravične tuče uhapšen je Predrag R. (21), a nesrećnog mladića najpre su tukli u toaletu restorana sve dok se nije onesvestio, a potom i u bašti kafića, nakon što je došao sebi.

OVO JE VUK (20) KOGA SU UBILI OD BATINA! Danima bio u komi! Otišao na proslavu rođendana, huligani ga šutirali, mlatili pesnicama, stolicama...

Foto: Printskrin/Instagram

Preminuo Vuk Vučković

Vuk V. (20), koji je 29. januara pretučen ispred restorana „Petošević“ na Novom Beogradu, preminuo je u nedelju od posledica teških povreda koje je zadobio u tuči.

Zbog stravične tuče uhapšen je Predrag R. (21), a nesrećnog mladića najpre su tukli u toaletu restorana sve dok se nije onesvestio, a potom i u bašti kafića, nakon što je došao sebi.

Komšije se na društvenim mrežama opraštaju od Vuka i ne mogu da veruju da je tragično izgubio život.

- Naš komšija, divan momak, dete za primer, preminuo je. Bog mu dao carstvo nebesko - piše na društvenim mrežama.

Stravična tuča dogodila je 29. januara u restoranu “Petošević”, tokom proslave rođendana. Predrag R. tereti se da je kobnog dana brutalno pretukao Vuka, koji je zbog teških povreda pao u komu.

Republika

Foto: Tanjug, Pixabay.com

Policija, pesnica, Ilustracija

 

Vuk je bio u društvu sa još trojicom mladića. Najpre su ga u toalet ugurali i tukli sve dok se nije onesvestio. Tukli su ga stolicom, šutirali nogama, rukama udarali. Uspeo je nekako da dođe sebi i izađe u baštu kafića i tamo su nastavili da ga tuku.

Mladić je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu, a nakon 14 dana, koliko je proveo u komi, podlegao je povredama.

Ceo incident snimile su nadzorne kamere.

- Snimak je dosta mutan, ali postoji. Na njemu se vidi kada je došlo do tuče - ističe izvor.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu prošle nedelje je saslušan osumnjičeni Predrag R. zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije Vuka. On je 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.

- Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti - saopšteno je ranije.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Pretpostavlja se da će doći do prekvalifikacije dela.

Takođe, očekuje se da će i protiv ostalih učesnika u tuči biti podnete prijave.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djordje anunaki

16.02.2023 08:08

Ako prodje ispod 1o godina robije nesta opasno ne stima u pravosudju Srbije.,,,