MINISTARSTVO ZDRAVLJA SE OGLASILO POVODOM SMRTI MLADE DOKTORKE: Započet je vanredni inspekcijski nadzor u vezi sa okolnostima pod kojima je došlo do tragedije

Autor:

Hronika

07.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaju da će javnost biti obaveštena o svemu što utvrde.

MINISTARSTVO ZDRAVLJA SE OGLASILO POVODOM SMRTI MLADE DOKTORKE: Započet je vanredni inspekcijski nadzor u vezi sa okolnostima pod kojima je došlo do tragedije

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Jović, koja je radila u hitnoj službi Doma zdravlja u Lebanu, preminula je 4. marta iznenada u 37. godini, što je izazvalo šok u ovoj zdravstvenoj ustanovi i samoj varoši Lebane.

Ovim povodom za Republiku su se oglasili i iz Ministarstva zdravlja.

Kako navode, oni su već reagovali i danas je započet vanredni inspekcijski nadzor u navedenim zdravstvenim ustanovama u vezi sa okolnostima pod kojima je došlo do smrti doktorke.

- Javnost ćemo obavestiti o svim činjenicama koje utvrde zdravstvene inspekcije Ministarstva zdravlja - zaključili su.

Jovana, sestra iznenada preminule doktorke, se juce žalila za Republiku da su porodicu zvali da preuzmu njeno telo jer je Ministarstvo zdravlja povuklo zahtev za obdukciju, i da su tek na insistiranje porodice doktorkino telo podvrgli obdukciji.

Iz Ministarstva su za Republiku rekli da rade na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je doktorka izgubila životnu bitku i da će javnost obavestiti o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading