MAJKA OSTAVILA VEŠ DA SE SUŠI, PA BUKNULA VATRA?! Rođaci porodice iz Novog Pazara o mogućem uzroku požara: Tamo je bilo četvoro dece, znate kako to ide...

Autor:

Hronika

05.03.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sudbina je tako htela da odnese živote njihove dece, a i njohovi su dovedeni u pitanje", rekao je rođak.

MAJKA OSTAVILA VEŠ DA SE SUŠI, PA BUKNULA VATRA?! Rođaci porodice iz Novog Pazara o mogućem uzroku požara: Tamo je bilo četvoro dece, znate kako to ide...

Foto: Tanjug

Uzrok požara koji se jutros dogodio u stanu zgrade u Novom Pazaru u kome je stradalo četvoro dece, dok su njihovi roditelji zadobili teške opekotine, mogla bi da bude termo peč i grejalica na koju se porodica grejala.

- Verovatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara - navodi rođak porodice u čijem stanu je buknula vatra za beogradske medije.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je najverovatnije došlo usred nemara, jer su se roditelji grejali na termo peć i grejalice.

Rođaci su napomenuli da je majka brinula o četvoro mališana, i da je moguće da je na grejno telo ostavila nešto od garderobe da se suši, a da je onda buknula vatra.

- Tu je četvoro male dece, znate i sami kako to ide, stvari se ostavljaju da se suše, verovatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara. Sestra mi je udata za Egipćanina, ona je bila domaćica, dok je zet radio, jutros su oboje bili tu, ali sudbina je tako htela da odnese živote njihove dece, a i njihovi životi su dovedeni u pitanje - rekao je jedan od rođaka.

Otac je usled velikih opekotina, hitno prebačen za Beograd, dok se majka nalazi u OB Novi Pazar.

Na licu mesta još uvek se nalaze pripadnici vatrogasne brigade i PU Novi Pazar, koji su prema prvim informacijama stigli na vreme, ali je požar već uzeo svoj danak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading