BUGARIN KOJI JE DEMOLIRAO AUTOBUS KOD "ZMAJA" PUŠTEN NA SLOBODU! Evo koliku je cifru morao da plati!

Autor:

Hronika

27.02.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu je kazna zatvora zamenjena novčanom kaznom.

BUGARIN KOJI JE DEMOLIRAO AUTOBUS KOD "ZMAJA" PUŠTEN NA SLOBODU! Evo koliku je cifru morao da plati!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Bugarski državljanin Tihomir Timelkov koji je uhapšen zbog drskog i bezobraznog ponašanja u petak, pušten je na slobodu, piše Telegraf.

Temelkov je po ubrzanom postupku osuđen na 60 dana zatvora i upućen u zatvor u Padinskoj skeli. Kako se saznaje, on je, umesto kazne zatvora, platio kaznu od 60.000 dinara, te je pušten.

On je osuđen jer je na autoputu kod "Zmaja" pivskom flašom i pajesrom oštetio autobus. Kako je "Telegaraf.rs" objavio on je priznao krivicu.

- Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao flašom, a kada se zaustavio i pajserom mu razbio šoferku. Priznajem da sam kriv - ovako se branio Tihomir Telmekov iz Bugarske

Uhapšeni na auto-putu

Kiro Krumov (22), Mihail Zaprinov (27), Tihomir Temelkov (23) i Radomir Zaprinov (49) iz Bugarske uhapšeni su u petak na auto-putu kod pumpe "Zmaj" kada su napali autobus, gađali ga flašama i razlupali šoferšajbnu pajserom.

Policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momce i traže da zaustavi vozilo.

- Autobus je zaustavio kod pume "Zmaj". Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus - kaže sagovornik blizak istrazi.

Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljupče

27.02.2023 18:42

Sudija sram te bilo. 500€ kazna. Sramota. Da je 5000€ bilo bi malo. A šteta na utobusu da se naplati u redovnom postupku. Bugarin zbrisao.