POKUŠALA DA UHVATI DEČJA KOLICA DA NE PADNU, PA PODLETELA POD KAMION! Mlada majka u Lučanima stradala SPLETOM NESREĆNIH I NEVEROVATNIH OKOLNOSTI!

Autor:

Hronika

24.02.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne možemo da kažemo ništa za vozača kamiona, videli smo da je vozio jako sporo, kažu očevici nesreće.

POKUŠALA DA UHVATI DEČJA KOLICA DA NE PADNU, PA PODLETELA POD KAMION! Mlada majka u Lučanima stradala SPLETOM NESREĆNIH I NEVEROVATNIH OKOLNOSTI!

Foto: Printskrin/Facebook

Strašna tragedija dogodila se danas u centru Lučana u kojoj je život izgubila tridesetdvogodišnja žena. Nju je u centru grada pregazio građevinski kamion.

- Žena je šetala sa detetom u kolicima trotoarom, kada se na njima otkačio točkić. Kolica su klecnula i ona je instiktivno krenula da ih prihvati, da spasi dete od pada kada je izgubila ravnotežu i pala na ulicu, a u tom momentu je naišao građevinsku kamion koji ju je pregazio i nastradala je - kažu za RINU očevici.

Meštani Lučana šokirani su ovom tragedijom koja se dogodila.

- Ovo je strahota šta se desilo. Da se tako poklope kockice, da u tom trenutku otpadne točkoć i da žena strada. Ne možemo da kažemo ništa za vozača kamiona, videli smo da je vozio jako sporo - dodaju očevici.

Dete nastradale žene ostalo je nepovređeno, daljom istragom biće utvrđeni detalji ove tragedije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading