NISAM KRIV ZA SMRT PORODICE ĐOKIĆ: Goran Džonić sve šokirao u sudnici, negira krivicu za svirepo ubistvo!

Autor:

Hronika

22.02.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonić se izjasnio da nije počinio nezapamćeni zločin septembra 2021. godine

NISAM KRIV ZA SMRT  PORODICE ĐOKIĆ: Goran Džonić sve šokirao u sudnici, negira krivicu za svirepo ubistvo!

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Goran Džonić, koji se tereti za trostruko ubistvo u selu Moravac u Aleksincu na današnjem prvom pojavljivanju u sudu u Nišu, gde je doveden vezan lisicama, negirao je krivicu!

Džonić se izjasnio da nije počinio nezapamćeni zločin septembra 2021. godine, kada su Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija likvidirani hicima iz pištolja, a potom su njihova tela spaljena.

Biljana Pešić, advokat po službenoj dužnosti, potvrdila je da se njen branjenik izjasnio da nije kriv i da ne prihvata navode optužnice.

- Negirao je kvalifikaciju dela koje mu se stavlja na teret - rekla je Džonićeva advokatica, prenosi 24sedam.

Policija je šest dana tragala za ovom porodicom, čija je ugljenisana tela našla na jednoj deponiji, dok je u dvorištu kuće Džonićevog sina našla zakopano 40.000 evra koje je, prema optužnici, Goran ukrao od svojih bliskih rođaka nakon brutalne likvidacije.

Goran Džonić je u prvih dvadeset dana nakon zločina, dok je policija tragala za osumnjičenim, glumio ožalošćenog rođaka, a kad je uhapšen, u priču je uvukao i svoju dvojicu sinova, kao i braću Milošević iz sela.

Nakon više meseci provedenih u pritvoru, tužilaštvo je odustalo od krivičnog gonjenja sve četvorice, a i sam Džonić je priznao tokom istrage da je lagao da su bili saučesnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
bager

23.02.2023 19:38

Negirao ili ne osuditi ga na jos vec kaznu zatvora-dozivotnu,,,Primer iz Francuske,suprug osudjen na 30 godina zatvora za ubistvo supruge a telo nikad nije pronadjeno,,sve ostalo ukazuje da je on jedini mogao da je ubije,,zasto ne primenite to i u Srbiji,objasnice vam francuzi sve pravne mogucnosti da se tako presudi