"AJDE SADA NAPOLJE DA TE PREKOLJEM!" Podignuta optužnica protiv jezivog nasilnika iz Ada mola - pretio ženi da će je ubiti skalpelom!

Autor:

Hronika

22.02.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanu T. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, iz niskih pobuda, odnosno ljubomore.

"AJDE SADA NAPOLJE DA TE PREKOLJEM!" Podignuta optužnica protiv jezivog nasilnika iz Ada mola - pretio ženi da će je ubiti skalpelom!

Foto: Shutterstock

Zlostavjanje mlade devojke

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Milana T. (58) zbog sumnje da je 30. decembra 2022. godine, u alkoholisanom stanju, skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D.P. u tržnom centru Ada mol.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, Milanu T. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, iz niskih pobuda, odnosno ljubomore, saopštilo je tužilaštvo.

Kako dodaje, predložilo je sudu i da osumnjičenom produži pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, piše Tanjug.

Milan T. je, kako se sumnja, 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra Ada mol, prišao D.P. s leđa, uhvatio je levom rukom za kosu i nakon pretnje rečima "Ajde sada napolje da te prekoljem", oborio ju je na pod, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u predelu vrata.

Dvojica prisutnih gradjana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D.P. je prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Milan T. je kritičnom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola.

Osumnjičeni se na saslušanju nakon  hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio u kratkom vremenskom periodu.

- Milanu T. se na teret mu se stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju - stajalo je tada u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading