POKUŠAO DA UBIJE VOĐU NAVIJAČA: Saslušan mladić koji je otvorio vatru usred bela dana u Pančevu - evo kako se branio!

Autor:

Hronika

18.02.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inciden se dogodio 15. februara 2023. godina oko 16.00 časova u Pančevu.

POKUŠAO DA UBIJE VOĐU NAVIJAČA: Saslušan mladić koji je otvorio vatru usred bela dana u Pančevu - evo kako se branio!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.S. (21) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 15.02.2023. godine oko 16.00 časova u Pančevu, ispred zgrade u Ulici Ilije Garašanina pokušao da liši života oštećenog M.B (21) iz Pančeva tako što je iz vatrenog oružja koje je nedozvoljeno nosio ispalio projektil u pravcu oštećenog usled čega je oštećeni zadobio teške telesne povrede u predelu stomaka.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu da mu se odredi pritvor i to zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva. Okolnosti ukazuju da će ometati istragu uticajem na svedoke kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Kako se saznaje, osumnjičeni se branio ćutanjem, piše Blic.

Ranjeni je Marko B., navijač iz Pančeva koji je i ranije bio na meti napada.

Osumnjičeni je nakon pucnjave pobegao, a u tome su mu pomogla dvojica muškaraca P. B. (47) i T. Ć. (50), te se oni terete za postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni će biti saslušani u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading