LAŽNU UZBUNU PODIGLA NASTAVNICA! Evo šta se zaista desilo u Kruševcu, gde je navodno muškarac sa puškom upao u školu! KOMEDIJA!

Autor:

Hronika

14.02.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac navodno je prvo ušao u zbornicu, a kako tamo nikoga nije zatekao krenuo je po učionicama gde su deca imala nastavu.

LAŽNU UZBUNU PODIGLA NASTAVNICA! Evo šta se zaista desilo u Kruševcu, gde je navodno muškarac sa puškom upao u školu! KOMEDIJA!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Muškarac upao naoružan u školu, pojedini mediji preneli su užasavajuću informaciju o čoveku koji je s vatrenim oružjem navodno upao tamo gde borave deca.

Muškarac je navodno naoružan puškom upao u seosku školu kod Kruševca. Kako su naveli, sve se desilo oko 16 sati, dok su deca od prvog do četvrtog razreda bila na nastavi.

Nepoznati muškarac navodno je prvo ušao u zbornicu, a kako tamo nikoga nije zatekao krenuo je po učionicama gde su deca imala nastavu. Deca su bila preplašena, a neko je obavestio policiju, naveo je jedan od roditelja, uplašen s razlogom.

Ubrzo su ispred škole stigle tri patrole policije, ali se nije znalo šta se desilo s napadačem.

Istina je, na sreću, malo drugačija. Jednoj nastavnici se učinilo da je videla naoružanog muškarca, pa je preplašena žena pozvala policiju. Oni su brzo stigli i na snimcima nadzornih kamera videli da nema naoružanog muškarca.

"Sumnjiv" je bio samo jedan od učenika sa gipsom na ruci, od čega se nastavnici učinilo oružje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading