SAZNAJEMO: Denis koji je pobegao sa mesta nesreće na Zrenjanincu, izneo SVOJU ODBRANU

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

14.02.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis S. izneo svoju odbranu nakon nesreće na Zrenjanincu

SAZNAJEMO: Denis koji je pobegao sa mesta nesreće na Zrenjanincu, izneo SVOJU ODBRANU

Foto: printscreen/facebook

Denis S. vozio BMV koji je usmrtio čoveka

Denis S. (23), koji je u subotu oko 22 sata učestvovao u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Borča, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

On se tereti za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, jer je nakon sudara sa Džemom K. (36), pobegao sa lica mesta, a muškarac je odmah preminuo od zadobijenih povreda.

Denis je na današnjem saslušanju izneo svoju odbranu i izjavio da nije kriv za delo za koje se tereti, odnosno da nije pobegao sa mesta nesreće.

Kako saznaje naš portal u Prvom OJT, Denis iza sebe ima 23 prekršaja u saobraćaju, i jednu presudu za krivično delo, koje nije iz oblasti saobraćaja.

Nakon saslušanja uhapšenom je određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, osumnjičeni mladić uhapšen je u ponedeljak tokom bekstva zbog saobraćajne nesreće, koja se desila u subotu oko 22 sata na Zrenjaninskom putu, kada se u svom BMW-u 320 zakucao u isto vozilo, u kojem je bio Džemo K. (36) iz Dragaša, koji je stradao na licu mesta.

Iako je za sudar, prema saopštenju tužilaštva, kriv poginuli muškarac, Denis je uhapšen zbog krivičnog dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, jer je odmah pobegao. Takođe, odbegli vozač je u trenutku nesreće imao 0.69 promila alkohola u krvi i prisustvo THC u organizmu, kao i zabranu upravljanja automobilom do 3. marta.

Na društvenim mrežama osvanuo je i snimak stravične saobraćajke, koja se desila kod hotela "Elegance". Na njemu se vidi kako Džemo u svom BMW-u pokušava iz leve trake nepropisno da napravi polukružno okretanje ka suprotnom smeru, ali u tom trenutku se pojavljuje Denis S. u vozilu iste marke i udara ga sa suvozačeve strane.

Džemo je preminuo na licu mesta, a Denis je pobegao peške, dok su u njegovom vozilu ostale njegova sestra Helena S. (19), koja je zadobila prelom butne kosti i ručnog zgloba, a drugarica V.S. (17) prelom vilice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading