OVO JE MLADIĆ (23) KOJI JE UČESTVOVAO U JEZIVOM UDESU NA ZRENJANINSKOM PUTU: Ubio čoveka, pa pobegao sa mesta nesreće - ostavio krvave sestru i devojku (FOTO)

Autor:

Hronika

13.02.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis S. je vozač jednog od dva automobila, oba marke BMW 320, koja su se u subotu oko 21.20 časova sudarila na Zrenjaninskom putu.

OVO JE MLADIĆ (23) KOJI JE UČESTVOVAO U JEZIVOM UDESU NA ZRENJANINSKOM PUTU: Ubio čoveka, pa pobegao sa mesta nesreće - ostavio krvave sestru i devojku (FOTO)

Foto: Twitter/Pluton45873221

Denis S. učestvovao u nesreći na Zrenjaninskom putu

Beogradska policija uhapsila je Denisa S. (23) zbog sumnje da je u subotu uveče na Zrenjaninskom putu posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a više njih zadobilo teške telesne povrede, napustio lice mesta ne pruživši pomoć povređenima. Sa njim su u vozli bile njegova sestra i devojka koje su zadobile povrede, a on ih je ostavio u razlupanom automobilu.

- Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da odmah naloži hapšenje Denisa S. (23) i odredi mu zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je preksinoć nakon saobraćajne nezgode na Zrenjaniskpm putu, u kojoj je jedna osoba poginula, a više njih zadobilo teške telesne povrede, on napustio lice mesta ne pruživši pomoć povređenima - naveli su iz Tužilaštva.

Preliminarnim testovima utvrđeno je da je Denis S. akter stravičnog udesa na Zrenjaninskom putu, vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Na VMA urađene su mu analize krvi, koje su pokazale 0.69 promila alkohola i prisustvo THC u organizmu.

Foto: printscreen/facebook

Denis S. vozio BMV koji je usmrtio čoveka

U pitanju je vozač jednog od dva automobila, oba marke BMW 320, koja su se u subotu oko 21.20 časova sudarila na Zrenjaninskom putu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Denis S. je zadobio lake telesne povrede u ovom sudaru, a dve osobe koje su bile u njegovim kolima teške telesne povrede.

Vozač drugog BMW-a star 36 godina preminuo je od posledica povreda, dok je suvozač zadobio teške telesne povrede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Postupak protiv Denisa S. sprovešće Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nepružanje pomoći licu povredjenom u saobraćajnoj nezgodi.

 

 

Da podsetimo, nesreća se dogodila kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading