TUGA! PREMINUO VOZAČ (37) BMW KOJI JE ZAVRŠIO U BOLNICI: Na njegovo vozilo naleteo drugi automobil - na Zrenjaninskom putu jeziv prizor!

Autor:

Hronika

12.02.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća na Zrenjaninskom putu se dogodila sinoć oko 22 časa.

TUGA! PREMINUO VOZAČ (37) BMW KOJI JE ZAVRŠIO U BOLNICI: Na njegovo vozilo naleteo drugi automobil - na Zrenjaninskom putu jeziv prizor!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nesreća na Zrenjaninskom putu

Vozač BMW Džemo K. (37) podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu.

Nesreća se dogodila sinoć oko 22 časa kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Džemo se nalazio za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka i u nesreći je zadobio povrede opasne po život, piše Blic.

Putnica iz njegovog vozila, Jasmina I. (34) takođe je zadobila je teške povrede - prelom vilice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Stravičan udes na Zrenjaninskom putu u Beogradu izazvao je S.D. (23) vozač automobila BMW koji je nakon toga pobegao.

Prema saznanjima medija u toku je policijska potera za njim. Navodno S.D. je stari znanac policije i hapšen je nekoliko puta zbog različitih krivičnih dela.

- Prve informacije iz istrage ukazuju da BMW kojim je upravljao S.D. kretao ogromnom brzinom i da je to osnovni razlog saobraćajne nesreće - kaže izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Iz automobila sa beogradskim tablicama, vozač i ženska osoba bez svesti prevezeni su na Urgentni centar. U drugom automobilu bile su dve putnice starosti 17 i 18 godina, koje su takođe prevezene u Urgentni centar, dok je vozač star oko 20 godina pobegao sa lica mesta - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

12.02.2023 11:52

Bahata vožnja je isto što i upotreba vatrenog oružja. Ubice slobodno divljaju drumovima i uživaju.