PRODALI KRMAČE DA KUPE I SILUJU MLADU: Novi detalji stravičnog zlostavljanja tinejdžerke

Autor:

Hronika

09.02.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Osim Marijana (42) i Nedeljka J. (22), privedeno još nekoliko ljudi, kao i roditelji devojke.

PRODALI KRMAČE DA KUPE I SILUJU MLADU: Novi detalji stravičnog zlostavljanja tinejdžerke

Foto: Privatna arhiva

Nedeljko J.

 

Nakon stravične vesti da su tinejdžerku D. M. (18) iz sela Margita silovali otac i sin, Marijan (42) i Nedeljko J. (22), juče su privedeni i njeni roditelji zbog sumnje da su je prodali osumnjičenima radi ugovorenog braka sa Nedeljkom, i to za 600 evra. Međutim, sumnja se da njih dvojica nisu jedini koji su se iživljavali nad nesrećnom devojčicom, pa je uhapšeno još nekoliko osoba. Kako je D. M. izjavila u policiji, do zločina je došlo tokom noći između 2. i 3. februara, nakon čega je uspela da pobegne kući i prijavi napadače.

Prema poslednjim saznanjima iz istrage, roditelji D. M. privedeni su u sredu na informativni razgovor.

- Marijan i Nedeljko su, takođe, iz Margite. Celo selo priča da je Marijan prodao dve krmače, jednog konja i tri praseta i odmah sutradan otišao kod poznanika da bi za 600 evra kupio njihovu ćerku za svog sina. Čim su stigli kod njih, zaprosili su je, a ona je odbila da se uda za Nedeljka. Međutim, oni su je tada nasilno odveli iz porodične kuće, a njeni roditelji to nisu sprečili. Nesrećnica je pokušala i da im pobegne dok su je vozili njihovoj kući - opisuje za Republiku prvi komšija uhapšenih oca i sina.

Kako dalje navodi, Marijan i Nedeljko su D. M. dovezli kući 2. februara, a s njima je u društvu bio još jedan mladić.

- Video sam kad su je uvodili u kuću. Primetio sam samo da je veoma lepa i visoka i da je odmah ušla u njihovo dvorište, posle je nisam video. Čuo sam da su je iste večeri obojica silovala po nekoliko puta, uz pretnje da će je ubiti, međutim, uspela je nekako da im pobegne i pozove policiju. Nije mi jasno kako su mogli to da joj urade, kada tu živi i Nedeljkova majka, dva brata i snajka. Marijan ima i dve ćerke. Sledeći dan smo svi videli da su ispred njihove kuće došla tri policijska vozila i da su odveli Marijana i Nedeljka, ali ne znam ko su ovi što su juče uhapšeni zbog istih optužbi - objašnjava naš sagovornik.

Nesrećna tinejdžerka je pozvala policiju kada je stigla kući, a onda je upućena na lekarske preglede, gde su joj ustanovljene povrede po genitalijama.

Uhapšenim silovateljima određen je pritvor do 30 dana da ne bi uticali na svedoke.

Prema rečima meštana sela u Plandištu, Marijan je roditeljima M. D., navodno, rekao da je 600 evra, koje im je dao, samo kapara, a da će se "za svadbu tek pokazati".

Iste večeri kada je tinejdžerka trpela stravično zlostavljanje njena baka R. V. iz Bele Crkve prijavila je policiji da su je dva muškarca nasilno odvela iz kuće, pa su inspektori odmah krenuli u potragu, a onda im je i stigao poziv devojke kada je pobegla.

Već napastvovana u prvom ugovorenom braku

Kako kažu poznanici silovane D. M., ona je, navodno, već bila u jednom ugovorenom braku i da je tada prvi put silovana, pa su je roditelji, uprkos tim traumama, opet prodali Marijanu i Nedeljku za 600 evra. Za njih dvojicu niko u selu nema lepe reči. Prema tvrdnjama meštana, obojica su pljačkala komšije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading