DVA DEČAKA SILOVALA VRŠNJAKA (5): Užas u zemunskom vrtiću, uprava obdaništa ćuti

Autor:

Hronika

08.02.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi roditelji sumnjaju da su njihovu decu uznemiravala ista dva dečaka, ali da uprava vrtića nije reagovala ni na njihove žalbe.

DVA DEČAKA SILOVALA VRŠNJAKA (5): Užas u zemunskom vrtiću, uprava obdaništa ćuti

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Otac (44) sa Voždovca prijavio je da se pre dve nedelje njegov sin (5) vratio iz privatnog vrtića u Zemunu sa povredama u vidu crvenila anusa.

Kako saznaje Kurir, dečak je ocu ispričao da ih je dobio od druga dva dečaka iz vrtića u jednoj od prostorija.

- Dete je ispričalo ocu da ga je jedan držao za ruke, a drugi mu skinuo pantalone i gurao prste u anus. Rekao je da se dečak vratio iz vrtića sa povredama u blizini analnog otvora, za koje tada nije rekao kako ih je zadobio. Otac kaže i da dete nije vodio kod lekara, već da su povrede sanirali sami - rekao je izvor.

Inače, uprava vrtića je upoznata s ovim užasom koji se dogodio, ali niko još nije reagovao.

Kako se saznaje, i drugi roditelji sumnjaju da su njihovu decu uznemiravala ista dva dečaka, ali da uprava vrtića nije reagovala ni na njihove žalbe.

Obavešteno je nadležno Više javno tužilaštvo za maloletnike, a tužioci su se izjasnili da nema elemenata krivičnog dela i da se izveštaj prosledi Centru za socijalni rad i Ministarstvu prosvete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading