HIRURG KRVNIK SUMNJAO DA GA ŽENA VARA "SA NEKIM IZ MINSTARSTVA": Brutalno je pretukao jer je umislio da tri godine ima paralalnu vezu!

Autor:

Hronika

07.02.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznati hirurg sa VMA fizički i psihički maltretirao suprugu i naneo joj teške telesne povrede.

HIRURG KRVNIK SUMNJAO DA GA ŽENA VARA "SA NEKIM IZ MINSTARSTVA": Brutalno je pretukao jer je umislio da tri godine ima paralalnu vezu!

Foto: Facebook

Nikola Ostojić

Slučaj porodičnog nasilja, koji danima ne prestaje da potresa javnost budući da je reč o poznatom beogradskom hirurgu sa VMA, osumnjičenom da je u sredu u porodičnom stanu u Zemunu brutalno pretukao suprugu, dobija novi zaplet.

Naime, prema novim saznanjima, hirurg je sumnjao da ga žena vara sa nekim iz Ministarstva odbrane, gde je ona zaposlena.

Sumnjičio ju je da je poslednje tri godine u paralelnoj vezi, pa je nesrećnu ženu, kako je navela u svojoj izjavi, fizički i psihički maltretirao i naneo joj teške telesne povrede.

Pripadnike policije, podsetimo, pozvale su uplašene komšije bračnog para koje su čule tuču i svađu. Po dolasku zatekli su nesrećnu ženu u podlivima i osumnjičenog kod kojeg su pronađena dva pištolja kojima je navodno tukao suprugu.

- Od početka januara do početka februara ove godine vršio je krivično delo nasilje u porodici na taj način što je u više navrata prema oštećenoj - svojoj supruzi - vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Doktor je u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo gde se branio ćutanjem nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Po rečima advokata Đorđa Kalanja, koji zastupa okrivljenog doktora uskoro bi trebalo očekivati neke novine:

- Moj klijent se još nije oporavio od šoka i svega što ga je snašlo - kaže advokat.

- On je u pritvoru koji mu je sud odredio po zahtevu Tužilaštva. Kad je priveden na saslušanje, odlučio je da se, u prvom trenutku, brani ćutanjem. Ali, promenio je mišljenje i uskoro će, ponovo izaći pred Tužilaštvo i sada, izneti odbranu i ispričati i svoju verziju priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vizionar

08.02.2023 01:13

Tako se ponasaju sizofrenicari i paranoici i takvima je mesto na zatvorenom odelenju pshijatrije. Takvi su sposobni ubiti. Zato imamo toliko ubijenih zena jer patoloski ljuborni muzevi ne umeju da racionalno misle. To je jedna vrsta ludila.