HIRURG UMISLIO DA GA ŽENA VARA, PA JE MUČKI PRETUKAO: Oglasila se prijateljica supruge doktora nasilnika: U njega kao da je ušao neki đavo

Autor:

Hronika

05.02.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni hirurg Nikola Ostojić navodno iz bolesne ljubomore mučki tukao suprugu.

HIRURG UMISLIO DA GA ŽENA VARA, PA JE MUČKI PRETUKAO: Oglasila se prijateljica supruge doktora nasilnika: U njega kao da je ušao neki đavo

Foto: Facebook

Nikola Ostojić

Slučaj porodičnog nasilja koje je uzdrmalo javnost budući da je reč o poznatom beogradskom hirurgu Nikoli Ostojiću (48), osumnjičenom da je u sredu u porodičnom stanu u Zemunu brutalno pretukao suprugu I. O. (42), polako se rasvetljava.

Dok policija istražuje sve detalje ove drame, isplivavaju jezivi detalji.

Naime, Srpski telegraf uspeo je da stupi u kontakt s prijateljicom I. O., koja je u suzama ispričala da još ne može da poveruje šta je snašlo ovu porodicu. Kako kaže, sumnja se da je razlog brutalnog iživljavanja nad njenom drugaricom Nikolina bolesna ljubomora.

Republika

Foto: Facebook

Nikola Ostojić

 

- Nismo se videle izvestan period, ali ono što znam i što mi je pričala ranije jeste da su imali skladan odnos, koji traje već godinama. Kao i u svakom braku, postojali su problemi, ali su ih uvek mirno rešavali, bez nekih većih konflikata. Ovaj put, kako sam čula, on je umislio da ga I. O. vara s kolegom i tada je počeo s mučkim batinama i iživljavanjem nad njom. Pokušavala je da mu objasni da to nije istina, ali u njega kao da je ušao neki đavo, nije joj verovao i nije mogao da prestane s maltretiranjem, već je svakim danom radio sve gore stvari - objasnila je prijateljica pretučene žene.

Nikola Ostojić osumnjičen je da je supruzi naneo teške telesne povrede. Lekari su konstatovali prelom četiri rebra, kao i leve laktične kosti. Kako je istakla njena drugarica, I. O., nakon svega što je preživela, totalno se povukla u sebe.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kuća Nikole Ostojića

 

- Ona je bila jedna od pozitivnijih osoba koje poznajem, uvek vesela i nasmejana, a pre svega, porodična žena koja je bila spremna za muža sve da učini. Sigurna sam da nije napravila nijednu grešku u braku, već da je monstrum sve umislio u svojoj glavi. Čula sam da se nakon stravičnih scena I. O. totalno povukla u sebe, da ne izlazi iz kuće od sramote. Samo razmišljam o toj deci, koja su sve to proživljavala zajedno s njom. Nemam srca da je nazovem da joj ne bi stajala na muku, samo se nadam da će se iz svega izvući, bar zbog maloletne dece - zaključila je prijateljica. 

Podsetimo, pripadnike policije u sredu oko 17 časova pozvale su uplašene komšije bračnog para koje su čule tuču i svađu. Po dolasku, zatekli su njihovih troje dece od 14, devet i četiri godine, nesrećnu ženu u podlivima, kao i osumnjičenog, kod kojeg su pronađena dva pištolja, kojima je, navodno tukao suprugu.

- Od početka januara do početka februara ove godine vršio je krivično delo nasilje u porodici na taj način što je u više navrata prema oštećenoj - svojoj supruzi, vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Doktor je u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo, gde se branio ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Obrisala nasilnika s Instagrama


Nakon što je I. O. puštena iz bolnice na kućno lečenje, ona je odlučila da siledžiju potpuno izbriše iz života. Naime, nesrećna žena prvo je zaključala profil na Instagramu, a potom obrisala muža iz prijatelja, kao i sve fotografije. 

Prestala da se frizira

Kako je istakla komšinica iz kraja, I. O. u poslednje vreme prestala je da ide i u frizerski salon.

- Znam je kao jednu mnogo dobru osobu, uvek je bila prijatna. Čula sam da je maltretirao zbog ljubomore i to mi negde ima smisla jer je u poslednje vreme nisam viđala u frizerskom salonu u kojem smo se i upoznale, pa postoji mogućnost da joj je branio da se sređuje - rekla je komšinica za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ha Ha

05.02.2023 10:44

Dok je koleginica brani,znači da su iste

Aurora Borealis

05.02.2023 11:34

Dokle cete vi mediji da presudjujete ljudima??? Sta to radite???Niko ne zna cinjenice i sta je tu stvarno??? Protivnik sam nasilja, ali pljuvanje po ljudima bez dokaza od strane medija je prevrsilo svaku meru. Lepio je Zora Dobricanin rekla da je to sto radite vi mediji nedopustivo.

Iva

06.02.2023 07:47

Žao mi je dece, i nije mi jasno zašto je mesec dan trpela batine!? Verujem da mu i sada nosi pakete u CZ.