EKSKLUZIVNO! OVAKO JE BRAJAN UBIO ANU: Rekonstrukcija zločina koji je potresao Srbiju i Ameriku! (FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je usmrćena 1. januara posle dočeka Nove godine, njeno telo je raskomadano sutradan, a ostaci u kesama razbacani po deponijama 3. januara.

Tragična drama u domu Ane Volš (39) i njenog muža Brajana (47) u američkom Kohasetu trajala je 10 dana.

Toliko je proteklo od svađe Brajana sa suprugom na katolički Božić i potom kratkotrajnog pomirenja do Aninog ubistva, komadanja njenog tela i bacanja plastičnih kesa s njenim ostacima, delovima odeće i nakita po okolini nekoliko gradova u blizini Bostona. Srpski telegraf napravio je na osnovu podataka iz optužnice, izjava prijatelja porodice i otkrića novinara rekonstrukciju ove tragedije i ubistva Beograđanke koje je potreslo Ameriku i Srbiju.

Motiv zločina još je misterija. Brajan negira da je ubio Anu. Na osnovu podataka iz pouzdanih izvora može se zaključiti da je i ovo, nažalost, tragična životna, bračna priča koja nije tako retka. Krvavi obračun sa supružnikom zbog novca i imovine, odluka jednog od njih da napusti partnera i ode s decom ili ljubomora zbog pojave trećeg čoveka u braku moguće su verzije uzroka drame koja se odigrala u domu Volšovih. Kada se na to doda i Brajanov psihijatrijski dosije, kao i mržnja njegove majke Dajane prema snaji, čitav slučaj je jasniji.

Anino telo, međutim, još nije nađeno. Dokazi koje je policija prikupila protiv Brajana su posredni, tvrdi njegov advokat. Pravosudni analitičari, međutim, tvrde, pozivajući se na prethodna iskustva iz američkih sudnica, da je i to dovoljno za optužnicu, pokretanje sudskog procesa i presudu. Brajan je više puta uhvaćen u laži oko toga kuda se kretao tih dana i koja sredstva za uklanjanje dokaza je kupovao u obližnjim prodavnicama, o čemu su mediji detaljno izveštavali prethodnih petnaestak dana.

Listing Brajanovih pretraga po internetu nedvosmisleno ukazuje da ga je 27. decembra zanimao razvod, potom 1. januara sam čin ubistva, 2. januara komadanje tela i 3. januara uklanjanje tragova zločina. Tražio je odgovor i na pitanje koliko brzo udovac nasleđuje imovinu pokojne supruge.

Tužilac je saopštio da su u kesama na deponiji nađene Anine čizme, torba, delovi lančića, DNK tragovi Ane i Brajana, testera... Ranije je policija otkrila i oštećen nož s tragovima krvi u podrumu kuće Volšovih. Mozaik zločina tako je sklopljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading