KRV PRIPADA ANI VOLŠ! Tužilac otkrio monstruozne detalje koji ukazuju da je Brajan RASKOMADAO Anin leš! (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.01.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš suprug Ane Volš kojoj se trag gubi u novogodišnjoj noći u Americi pred sudom odgovara za optužbe za ubistvo svoje supruge.

KRV PRIPADA ANI VOLŠ! Tužilac otkrio monstruozne detalje koji ukazuju da je Brajan RASKOMADAO Anin leš! (VIDEO)

Foto: printscreen/CBSnews

Postupajući tužilac suočio je Brajana Volša sa optužbama za ubistvo supruge Ane Volš.

Na rečenicu da je istraživao kako se rešiti tela žene, Brajan je klimao glavom.

Tužioci kažu da je Brajan Volš takođe pretraživao „testeru za nož najbolje sredstvo za raskomadanje“ i „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“ u danima nakon što je Ana nestala. On je pretraživao posle Aninog nestanka 1. i 2. januara posle koliko dugo počinje da se oseća telo, i može li da se identifikuje telo ako su zubi smrskani.

Takođe je pronađeno u istoriji pretraživanja: "Koliko dugo traje DNK", "Može li se izvršiti identifikacija na delimičnim posmrtnim ostacima", "Možete li da bacite delove tela".

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Tužilac kaže da je pronađeno 10 kesa u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

Tu su bili svi dokazi koje je Bajan bacio - krvave krpe, i njen i njegov DNK, njena odeća i lična dokumenta.

Anine čizme u kojima je poslednji put viđna nađene u kontejneru kod kuće njegove majke, kao i njena orglica.

Tokom ispitivanja Brajan Volš je gledao u jednu tačku i treptao u trenutku dok je tužilac iznosio brojne dokaze slučaja.

Pred sudom se Brajan Volš izjasnio da nije kriv za ubistvo svoje supruge Ane Volš za koje se tereti.

Tužioci navode da je raskomadao i rešio se tela svoje žene, a Brajan će biti zadržan bez kaucije.

Sledeće pojavljivanje Brajana pred sudom zakazano je za 9. februar.

Na sledećem ročištu sudija će sa tužiocem i advokatima razmotriti kako će dalje da se postupa sa slučajem, odnosno da li može biti rešen i bez suđenja.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading