PREVRNULO SE VOZILO HITNE POMOĆI KOD PARAĆINA: U nesreći povređeno pet osoba! U sanitet udario kombi

Autor:

Hronika

16.01.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambulantna kola Hitne pomoći prevrnula su se nešto pre 13 časova na auto - putu u smeru ka Nišu kod isključenja za Paraćin.

PREVRNULO SE VOZILO HITNE POMOĆI KOD PARAĆINA: U nesreći povređeno pet osoba! U sanitet udario kombi

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nezgoda dogodila se nešto pre 13 časova.

- Tri osobe su povređene prilikom ove nesreće. U toku je izvlačenje povređenih iz vozila Hitne pomoći, a pored policije na mestu nesreće su i vatrogasci iz Paraćina - rekao je izvor Informera.

Uviđaj je obavljen. Policija, paraćinska Vatrogasno-spasilačka jedinica i tamošnja Služba hitne pomoći odmah su izašli na lice mesta, a istraga će uvrditi sve detalje ove saobraćajne nezgode koja je mogla da ima daleko  veće posledice.  

U sanitetsko vozilo Hitne pomoći sa knjaževačkim registarskim oznakama, koje se kretalo u pravcu Niša, udario je sa zadnje strane kombi „folksfagen“. Od siline udara sanitet je skrenuo sa kolovoza, udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se na bok. Povređeno je ukupno pet osoba. Obustave saobraćaja na auto-putu nije bilo, prenose Novosti.

- Do saobraćajne nezgode došlo je juče malo pre 13 sati. U sanitetu su bile tri osobe, vozač, pacijent i osoba u pratnji. Dve osobe su same uspele da izađu iz vozila, a da bi izvukli treću, morali su i vatrogasci da intervenišu. Na sreću, mada je pacijent, čini se, zadobio malo teže povrede, niko od njih nije životno ugrožen – kaže sagovornik „Novosti“.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading