PAS MU SPASAO ŽIVOT! Rasvetljen pokušaj ubistva MILOŠA MANDARE!

Autor:

Hronika

20.12.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na Mandaru desio se u martu ove godine.

PAS MU SPASAO ŽIVOT! Rasvetljen pokušaj ubistva MILOŠA MANDARE!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Efikasnom akcijom novosadskih inspektora za krvne delikte rasvetljen je pokušaj ubistva Miloša M. Mandare (32) iz Novog Sada, koje se dogodilo u martu na novosadskom naselju Detelinara. Sumnja se da je državljanin Bosne i Hercegovine Saša R. (45), u Molijerovoj ulici, tada ispalio u Novosađanina više hitaca iz vatrenog oružja i naneo mu teške telesne povrede, opasne po život.

Pokušaj ubistva rasvetljen je uz pomoć novosadskih inspektora u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu i Tužilaštvom Bosne i Hercegovine. Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Podsetimo, Mandara je u ranim jutarnjim satima izašao da prošeta psa, kada je tada nepoznata osoba ispalila više hitaca. Inače, Mandari je život spasio njegov pas, koji je skočio na napadača, a kada je pucač ispalio na psa hitac, onda je ispalio više hitaca u žrtvu. On je zadobio teške telesne povrede i njegov život je bio ugrožen.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading