OVO JE POZNATI NIŠKI PRIVREDNIK KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD ALEKSINCA! Oliver iza sebe ostavio neutešne troje dece i suprugu, ali i desetine zaposlenih!

Autor:

Hronika

17.12.2022

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jevtić je nastradao kada je kod aleksinačakog sela Katun izleteo automobilom sa kolovoza i prevrnuo se, nakon čega se vozilo zapalilo.

OVO JE POZNATI NIŠKI PRIVREDNIK KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD ALEKSINCA! Oliver iza sebe ostavio neutešne troje dece i suprugu, ali i desetine zaposlenih!

Foto: printskrin/društvene mreže

Oliver Jevtić (48), poznati privrednik iz Niša, koji je nastradao u petak u nesreći na auto-putu Niš-Beograd, iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, troje dece i suprugu, ali i zaposlene u dve firme koje je vodio - "Bros auto"  i "Ivan- Oki prom".

Jevtić je nastradao kada je kod aleksinačakog sela Katun izleteo automobilom sa kolovoza i prevrnuo se, nakon čega se vozilo zapalilo.

Nesrećni Oliver se vraćao iz sela Popovac u grad, kako je za Republiku otkrio njegov sin. Oliverova porodica je u šoku zbog prevelikog gubitka.

- Moj otac je stradao u audiju starom samo mesec dana. Kolovoz nije bio klizav, tako da smo još više zbunjeni i šokirani ovom tragedijom. Istraga nesreće je u toku - kazao je Oliverov sin za Republiku.

Porodica stradalog čoveka je na Instagramu objavila da sa tugom obaveštavaju poštovaoce njegovog lika i dela o njegovoj smrti, kao i da će on biti sahranjen na Nikoljdan u rodnom mestu Popovac.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading