Jezivi detalji požara u beogradskom naselju! Majka ostala zarobljena u sobi sa ćerkom (4), vatra krenula ka sinu (1)! KOMŠIJE PP APARATOM RAZVALJIVALE VRATA!

Autor:

Hronika

17.12.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca se nagutala dima.

Jezivi detalji požara u beogradskom naselju! Majka ostala zarobljena u sobi sa ćerkom (4), vatra krenula ka sinu (1)! KOMŠIJE PP APARATOM RAZVALJIVALE VRATA!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Tri osobe su prevezene na VMA, a jedno dete na Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić" na Novom Beogradu, zbog požara koji se dogodio nešto pre 19 časova u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu.

Žena se nalazila sa dvoje male dece u stanu u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu. Kako se saznaje, ona je stavila ulje na šporet da se zagreje, ušla u spavaću sobu da proveri ćerku koja je spavala, a kada je htela da izađe ostala joj kvaka u rukama.

Njen sin je u to vreme bio u dvevnoj sobi gde je počelo da gori. Muž se u to vreme nije nalazio kod kuće zbog čega se nije mogla nikom obratiti za pomoć. Na kraju je pokušala u šoku da razvali vrata.

Komšije su PP aparatom morale da razvaljuju vrata. Žena je, kako se sazanje, počela da vrišti uplašena da joj dete ne izgori.

Sin (1,5), na kiseoniku, i ćerka (4), nagutali su se dima. Svo troje su u u stanju šoka. Sin nije životno ugrožen ali je preventivno stavljen na kiseonik.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading