JEZIVO PISMO LUKE BOJOVIĆA UBICI SVOG BRATA NIKOLE: Živećeš samo ako pričaš istinu

Autor:

Hronika

04.12.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miloš Vojinović iz Beograda, pripadnik krimi-grupe Miloša Delibašića, ranije je na suđenju opisao brutalno ubistvo Nikole Bojovića i ostale zločine ekipe, i to samo zahvaljujući činjenici da mu je Luka Bojović, šef zemunskog klana, navodno obećao - život

JEZIVO PISMO LUKE BOJOVIĆA UBICI SVOG BRATA NIKOLE: Živećeš samo ako pričaš istinu

Foto: www.profimedia.rs

Vojinović je, kako se ranije pisalo, dobio pismo od starijeg Bojovića u kome mu je ovaj garantovao za život, kao i zaštitu članovima njegove porodice. Ipak, uslov je bio jasan - da pred sudom priča istinu.

Sve do tog trenutka, uprkos naporima Tužilaštva za organizovani kriminal da ga pridobiju za saradnju nudeći povoljniji status, Vojinović je strahovao od Delibašića. Kada je dobio pismo iz Španije, gde Bojović izdržava kaznu - odlučio je da prelomi, prenosi Alo.

- Vojinović se mnogo plaši Miloša Delibašića. Iako je član grupe bio dugi niz godina, reč je o najslabijoj karici. Ipak, dosta zna, ima dosta informacija, u mnogo toga je učestvovao. On je ispričao sve u policiji i tužilaštvu oko ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića u Budvi, ali je onda dobijao pretnje, pa se povukao.

Foto: printskrin

Nikola Bojović

 

Garancije Luke Bojovića bile su sada presudne. Bojović od njega nije tražio da laže i pakuje već da samo ispriča istinu - rekao je ranije izvor. 

Podsetimo, za ubistvo Nikole Bojovića 28. aprila 2013. godine osuđni su Miloš Delibašić, Saša Cvetanović i Ratko Koljenšić. 

Delibašić i Koljenšić dobili su po 30 godina robije, dok je Cvetanović osuđen na 35 godina zatvora. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading