LUKINA BIVŠA ŽENA ČESTO DOLAZI NA GROB NJEGOVOG UBIJENOG BRATA! Republika na Novom groblju: Evo šta nam je rekao deda koji održava Nikolin spomenik! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.12.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Misterioznog čoveka koji se danas pojavio na grobu Bojovića da zapali sveće, poslao je Luka Bojović

LUKINA BIVŠA ŽENA ČESTO DOLAZI NA GROB NJEGOVOG UBIJENOG BRATA! Republika na Novom groblju: Evo šta nam je rekao deda koji održava Nikolin spomenik! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić, Pixabay

Bivša žena Luke Bojovića, izvesna Jelena često posećuje grob njegovog ubijenog brata Nikole Bojovića, rekao je za Republiku čovek koji čisti porodičnu grobnicu porodice Bojovića. 

Dekica sa crnom kapom ispričao je da pored bivše žene, grobnicu porodice Bojović često posećuju i majka i sestra Luke Bojovića.

- Marija i Anđelka Bojović često dolaze na grobove. Marija još uvek emotivno reaguje kad dođe, dolazi i Lukina bivša žena Jelena, često... Znam da je Vuk rekao Arkanu kada je bio tinejdžer: "Čuvaj mi Luku" - ispričao je naš sagovornik. 

Kako je Republika već danas pisala, na Novom groblju u Beogradu, pojavio se misteriozni čovek koga je poslao Luka, a koji je došao da zapali sveće preminulim članovima porodice Bojović, kao i Dragoslavu Galetu Miloradoviću.

Lukin čovek viđen je kako drži telefon i sa nekim razgovara, a na sebi je imao kapuljaču.

Foto: Nikola Mutić

Misteriozni čovek na groblju

Jasno se čulo da je nekome rekao na telefon:

- Evo, čeka ga 50 novinara - misleći na Luku.

Foto: Nikola Mutić, Pixabay

Dekica koji vodi računa o grobovima porodice Bojović

Dekica je očistio grobove Bojovića, Rakonjca i Galeta, i potvrdio je za Republiku da je upravo on "zadužen da ih održava".

Odmah posle dekice sa kapom, na grob je došao i prijatelj Bojovića iz Srpske dobrovoljačke garde.

Podsetimo, Luka Bojović je komercijalnim letom iz Madrida, u pratnji policije, sinoć stigao u Beograd nešto pre 20.30 na aerodrom Nikola Tesla.

Po sletanju, on je sa terminala uzeo svoj prtljag, sreo se sa advokatom Borivojem Borovićem i bio na razgovoru u policiji.

Aerodrom je potom napustio bez obezbeđenja, u pratnji jedne bliske osobe.

Bojović je iz Španije deportovan posle deset godina u zatvoru, gde je bio jer je osuđen za posedovanje oružja.

Odslužio je više od polovine kazne od 18 godina, te je stekao pravo na uslovni otpust.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading