DVE ŽENE POSETILE GROB LUKINOG KUMA: Prišle spomenicima, pa uradile OVO! Ostavljene emotivne poruke na spomenicima Vuku i Nikoli Bojoviću (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

03.12.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Bojović se u sredu uveče vratio u Srbiju, nakon što je 10godina proveo u zatvoru u Španiji.

DVE ŽENE POSETILE GROB LUKINOG KUMA: Prišle spomenicima, pa uradile OVO! Ostavljene emotivne poruke na spomenicima Vuku i Nikoli Bojoviću (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Kod spomen kuće Dragoslava Miloradovića Galeta kuma Luke Bojovića na Novom Groblju jutros su buket poljskog cveća ostavile dve žene za koje se svi pitaju ko su.

Naime to su majka i ćerka (tako su se oslovljavale, ali su za javnost želele da ostanu anonimne i okretale su leđa objektivu dok su palile sveće i ostavljale cveće).

- U jednom momentu devojka sa kapuljačom na glavi je telefonom snimila video pored spemenika šaljući poljupce u kameru - otktiva izvor Republike. 

Gale je ubijen 2018. godine i sahranjen je pored Nikole Bojovića izrešetanog pet godina ranije u centru Beograda.

Uz Nikolu počiva i njegov i Lukin otac velikan Vuk Bojović koji je do smrti patio za ubijenim mladjom sinom i strahovao za život starijeg. 


Od ekstradicije Luke Bojovića u Srbiju, u sredu uveče mediji iščekuju da se pojavi na parceli gde počivaju njegovi najmiliji i najvažniji muškarci sa kojima je rastao i delio najlepše i najbolnije trenutke.

Njihove smrti su mu nanele bol od kojeg se ne oporavlja.

Osim brata, oca i kuma Galeta sahranjenih u nizu, tri reda ispred i istoj parceli sahranjen je Lukin najbolji prijatelj pukovnik Rade Rakonjac, Arkanov kum koji je ubjen godinu dana posle Nikole. 

Tragom informacije da je Luka u večernjim satima juče u strogoj tajnosti praćen obezbeđenjem obišao grobove brata, oca, kuma, prijatelja, kao i Arkanov grob koji se takodje nalazi na Novom groblju, ekipa Republike je posetila njihove humke. 

Osim emotivnih poruka na staklenim srcima od Marije i Andjelke Bojović, Lukine sestre i majke, za Vuka i Nikolu i žutih ruža koje stoje od juče nije bilo tragoba da je bilo novih posetilaca.

- Molim te, vrati na svetu tvom - pišu za Nikolu majka i Maruška. 

Republika

Foto: ST/Adelarda Popović

Poruka na grobu Nikole Bojovića
Republika

Foto: ST/Adelarda Popović

Poruka na grobu Vuka Bojovića

 

 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Novo groblje
Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Novo groblje
Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Novo groblje

 

Podsetimo, na Novom groblju su sahranjeni Lukin otac, Vuk Bojović, brat Nikola Bojović, kum Dragoslav Miloradović i prijatelj i saborac Rade Rakonjac.

Kako prenosi Kurir, telefon je bio okrenut u pravcu groba, pa je neko s druge strane mogao jasno da vidi spomenike. 

Devojke se nisu dugo zadržale na groblju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading