SAKRIO LICE KAPULJAČOM I ZAPALIO TRI SVEĆE: Novi misteriozni posetilac groba Nikole Bojovića! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.12.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan nepoznati muškarac posetio je jutros grob Nikole Bojovića.

SAKRIO LICE KAPULJAČOM I ZAPALIO TRI SVEĆE: Novi misteriozni posetilac groba Nikole Bojovića! (FOTO)

Foto: ST/ N. Mutić

Sakrio je lice kapuljačom i svoj trojici upalio sveće. Mirno je stajao pored Nikolinog groba i nešto mu govorio gledajući u njegovu fotografiju.

Zadržao se svega 7,8 minuta, pa nema sumnje da je i njega Luka poslao u izvidnicu kako bi i danas nastavili proveru groblja, odnosno bezbednosti, da bi Luka Bojović konačno mogao da prvi put poseti bratov grob.

 

Na pitanje novinarke Republike :"Kako je Luka?", pognuo je glavu i brzim korakom otišao ka kapiji.

Zanimljivo je da ni on, kao ni jučerašnja tri izviđača, nije doneo nikakvo cveće na grobnice Lukinih najbližih, pa je i to jasan znak da je poslat da samo vrši prismotru, kako novinarskih ekipa, tako i drugih ljudi, koji bi mogli da im budu sumnjivi.

Nedaleko od parcele Bojovića našao se i jedan grobar koji je prikriveno fotografisao novinare, a to ponašanje budi dodatnu sumnju, jer su "kavčani" poznati po filmskom maskiranju, pa i u nošenju policijskih uniformi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading