MEČ SA ŠVAJCARSKOM JE DAR OD BOGA: Legendarni reprezentativac poslao SNAŽNU PORUKU "Orlovima" pred KLJUČAN DUEL!

Autor:

Sport

02.12.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška za naše momke stiže sa svih strana.

MEČ SA ŠVAJCARSKOM JE DAR OD BOGA: Legendarni reprezentativac poslao SNAŽNU PORUKU "Orlovima" pred KLJUČAN DUEL!

Foto: Starsport

Vladimir Stojković

Fudbaleri Srbije igraju večeras od 20 časova meč trećeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a rival će im biti selekcija Švajcarske.

Trinaesti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Pred meč sa "sajdžijama" se oglasio i Vladimir Stojković, nekadašnji prvi golman naše selekcije koji je poručio da je večerašnji duel "dar od Boga".

- Imamo poklon od Boga, jer da nam je neko uoči Mundijala ponudio da nas pobeda protiv Švajcarske šalje u nokaut fazu, svi bismo prihvatili -  izjavio je Vladimir Stojković za "Tanjug"

Foto: Starsport

Vladimir Stojković u dresu Srbije

Legendarni golman je dodao i da na ovu utakmicu naši fudbaleri treba da gledaju kao na svaku drugu.

- Moja poruka momcima je da gledaju na tu utakmicu kao i na svaku drugu. Nikako da ne razmišljaju o onome što je bilo prošli put, ne sme da se pređe ta linija -  dodao je Stojković.

On ima najviše nastupa u istoriji državnog tima, ukupno 84, a bio je član reprezentacije na tri Svetska prvenstva - u Nemačkoj 2006, Južnoj Africi 2010 i Rusiji 2018. godine.

- Ako budu igrali kao što znaju, mirne glave kao u kvalifikacijama siguran sam da ćemo lako pobediti - izjavio je nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana, ali i Nanta, Vigana, Sportinga, Vitesea...

Prema njegovim rečima, siguran je da će informacije koje objavljuju pojedini mediji samo dodatno motivisati ekipu.

- Ubeđen sam da će ih ove gluposti što izlaze osnažiti da pokažu još veće zajedništvo i da će da budu pravi kad je najpotrebnije - završio je priču Stojković, koji trenutno igra za Al Feihu.

Utakmica između Srbije i Švajcarske igra se od 20 sati, na stadionu "974", a u isto vreme se igra meč između Brazila i Kameruna.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading