LUKA BOJOVIĆ U STRAHU! Koristi samo MAJČIN MOBILNI! Šefa "ZEMUNACA" čuvaju prijatelji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojović cele noći proslavljao dolazak u Srbiju ali u najužem krugu porodice.

LUKA BOJOVIĆ U STRAHU! Koristi samo MAJČIN MOBILNI! Šefa "ZEMUNACA" čuvaju prijatelji!

Foto: YouTube/Printscreen

Luka Bojović, šef nekadašnjeg "zemunskog klana", stigao je u Srbiju u sredu oko 20 sati posle 10-ogodišnje robije u Španiji. Nakon policijske identifikacije na aerodromu, otišao je kući da proslavi slobodu sa prijateljima, a na tom veselju bio je i Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je oženjen njegovom sestrom Marijom. Međutim, prema našim saznanjima, Bojović je preduzeo brojne mere opreza, kako bi se zaštitio, jer je svestan da mu je ispisana meta na čelu.

Vođa "zemunaca" je u Valensiji odslužio 10 od 18 presuđenih godina, zbog organizovanog kriminala, a na robiji je postao jedan od prvih ljudi u "škaljarskom klanu", koji je nedavnim ubistvom vođe Jovice Vukotića, obezglavljen, pa istražni organi osnovano sumnjaju da je Luka sledeći na listi za odstrel, po nalogu vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

Poslao tri izviđača da provere groblje 

Republika

Foto: Nikola Mutić, Pixabay

Grobovi Nikole i Vuka Bojovića

 

Da je Luka podigao oprez na najviši nivo, uverili su se i naši reporteri, koji su danas na Novom groblju kod grobnica Bojovića, zatekli tri Lukina izviđača. 

Prvi muškarac je neverovatno ličio na Bojovićevog ubijenog prijatelja Radeta Rakonjca, pa se pretpostavlja da mu je brat. On je zapalio sveće na grobovima Lukinog brata Nikole, oca Vuka, kuma Dragoslava Miloradovića Galeta, ali i na Radetovom.

Sve vreme je telefonirao i posmatrao novinare, pa je u jednom trenutku rekao: --- Evo, čeka ga 50 novinara - verovatno misleći na Luku, a to govori da je došao na groblje samo da izvidi da li će Luka biti sam, ako dođe u posetu. 

Ubrzo se pojavio i stariji muškarac koji je novinarima rekao da je zadužen za održavanje spomenika Lukinih prijatelja i srodnika, kao i da je bio član Srpske dobrovoljačke garde.

- Marija i Anđelka često dolaze na grobove, Marija još uvek emotivno reaguje kad dođe. Dolazi i Lukina bivša žena Jelena, često. Sećam se da je Vuk rekao Arkanu, kada je bio tinejdžer :"Čuvaj mi Luku" - rekao nam je on.

Još jedan misteriozni čovek pojavio se kod grobova Lukinih najbližih. On je na kratko stao pored njih, prekrstio se, i sve vreme telefonirao, kao da i on javlja Bojoviću da li da dođe na groblje, a onda se grubo obratio reporterima rekavši im: "Šta me slikate, ja ovde radim, odakle ste vi..." i žurno se udaljio.

Prema našim informacijama, Bojović je svestan da je dolaskom u Beograd postao laka meta suprotstavljenom klanu, pa stoga ne planira da se zadrži u srpskoj prestonici duže od nekoliko dana, koliko mu treba da obiđe svoje najmilije, ali i grobove ubijenih članova porodice i prijatelja. Takođe, to će sve uraditi pod najvišim merama predostrožnosti uz veliki broj telohranitelja.

Kako saznajemo, pored ličnog obezbeđenja, Luka je odlučio da nikako ne koristi mobilni telefon, pa hitne razgovore obavlja isključivo preko telefona majke Anđelke.

- Luka se na avionskom letu iz Madrida za Beograd, u pratnji policijskih inspektora, krio iza kačketa i hirurške maske, koju je skinuo samo kada je pojeo čips. Na aerodromu se zadržao sat vremena zbog obavezne policijske identifikacije, a onda je hitro otišao sa svojim advokatom Borivojem Borovićem - ispričao je naš izvor.


Bojovićev advokat izjavio je u sredu uveče da je njegovom branjeniku sve sređeno oko ličnih dokumenata, koja su mu istekla dok je bio na robiji, i da je Luka odmah otišao kući.

Kako saznajemo, Bojović je iste večeri organizovao slavlje u svom domu, kako bi sa najužim krugom prijatelja proslavio izlazak na slobodu, a to je potvrdio i njegov zet Kapetan Dragan.

- Slavili smo njegovu slobodu celu noć, pa je morao sutradan dugo da spava. Verovatno je odmarao i kada je ustao - kratko je rekao Kapetan za Srpski telegraf.

Više slika pogledajte u galeriji:

 

 

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading