ZA NJEGA SE UDALA MARIJA, SESTRA LUKE BOJOVIĆA! Stariji je od nje 24 godine, bio je prijatelj njenog oca i SVI GA ZNATE! Brat dao BLAGOSLOV iz ZATVORA!

Autor:

Hronika

30.11.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam se ja oženio Marijom, već sam se udao i živimo nakon venčanja u njenoj kući, rekao je njen suprug.

ZA NJEGA SE UDALA MARIJA, SESTRA LUKE BOJOVIĆA! Stariji je od nje 24 godine, bio je prijatelj njenog oca i SVI GA ZNATE! Brat dao BLAGOSLOV iz ZATVORA!

Foto: ST/P. DIVAC

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, oženio se prošle godine Marijom Bojović (43), ćerkom Vuka Bojovića, legendarnog direktora Beogradskog zoološkog vrata i rođenom sestrom Luke Bojovića (49), vođom takozvanog "novog zemunskog klana". Pre braka, njih dvoje su dve godine bili u vezi.

Kapetan Dragan, nekadašnji legionar i dobrovoljac, je dobio blagoslov za brak od porodice, a i od Luke Bojovića. Vasiljković za ruku svoje supruge morao je da traži blagoslov pre nego što su se zakleli na večnu ljubav.

- Blagoslov sam tražio od Marije i vladike Stefana, a dobio sam ga od svih članova porodice koji zajedno sa nama dele našu sreću - rekao je tada Kapetan Dragan.

Svadba je održana u njihovoj kući na Avali u koju su se uselili pre nego što su stupili u brak, a u kojoj žive sa pripitomljenim ljubimcem vukom Hasom i mačićima. Venčanju je prisustvovao uzak krug ljudi. U prisustvu matičara, kumova, rodbine i prijatelja, Kapetan Dragan i Marija su prošle godine jedno drugom rekli sudbonosno "da".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kapetan Dragan

 

- Nisam se ja oženio Marijom, već sam se udao i živimo nakon venčanja u njenoj kući. Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga - rekao je Vasiljković.

Kapetan Dragan i Marija su se družili pre nego što su započeli emotivnu vezu, jer je njen otac Vuk Bojović, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite -  rekao je on ranije.

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - kazao je on ranije u jednom od intervjua apropo razlike u godinama.

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata, a od prošle godine je slobodan čovek. Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge, Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading