OVO SU DETALJI DEPORTACIJE LUKE BOJOVIĆA! Na aerodromu u Španiji preuzela ga naša policija! VISOKORIZIČNA AKCIJA, EVO GDE PRVO IDE KAD SLETI U BEOGRAD!

Autor:

Hronika

30.11.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Luka Bojović posle deset godina večeras stiže u Srbiju.

OVO SU DETALJI DEPORTACIJE LUKE BOJOVIĆA! Na aerodromu u Španiji preuzela ga naša policija! VISOKORIZIČNA AKCIJA, EVO GDE PRVO IDE KAD SLETI U BEOGRAD!

Foto: www.profimedia.rs/printscreen

Luka Bojović

Luku Bojovića upravo deportuju iz Španije u Srbiju. On komercijalnim letom iz Madrida u pratnji srpske policije stiže u Beograd.

 

 

Republika je došla do snimka na kom se vidi kako španska policija Luku Bojovića iz policijskog kombija uvodi direktno u avion za Srbiju. On je ušao u avion sa rancem na leđima.

Procedura deportacije ka Srbiji iz zatvora u Valensiji, nekadašnjeg "Zemunca" i borca Arkanove garde Luke Bojovića, vodi se kao visokorizična akcija, u kojoj su ugroženi i pripadnici MUP Srbije koji učestvuju u njegovom sprovođenju. Luka Bojović je meta celom kavačkom klanu, a u Beograd na Aerodrom "Nikola Tesla", ukoliko u poslednjem trenutku ne dođe do izmena zbog bezbednosti, trebalo bi da sleti večeras.

Njega je španska policija sprovela  do aerodroma u Madridu, a tu su ga preuzeli srpski policajci. Po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar.

Prema saznanjima, tu će biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije. Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna - da je njegova bezbednost ugrožena.

Prema saznanjima, zbog visokog rizika sprovođenja bosa Bojovićevog ranga, detalje putanje kretanja i vreme, do poslednjeg trenutka neće znati ni policajci koji u svemu učestvuju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading