KAPETAN DRAGAN SE OŽENIO! Zavoleo ćerku najboljeg prijatelja! Otac joj legenda Beograda, brat poznati mafijaš!

Autor:

Vesti

01.03.2022

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan Dragan (67) oženio ćerku Vuka Bojovića i sestru Luke Bojovića.

KAPETAN DRAGAN SE OŽENIO! Zavoleo ćerku najboljeg prijatelja! Otac joj legenda Beograda, brat poznati mafijaš!

Foto: TV Pink/printscreen

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, nekadašnji vođa paravojne jedinice "Knindže", oženio se ćerkom Vuka Bojovića, Marijom (43).

Njih dvoje su poslednje dve godine u vezi, a venčali su se prošle godine.

- Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja - rekao je na početku razgovora Dragan i otkrio kako mu je u braku sa 24 godine mlađom suprugom, inače sestrom Luke Bojovića.

- Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga - dodao je za "Kurir".

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Marija Bojović

 

Kapetan Dragan i Marija Bojović su se družili pre nego što su započeli emotivnu vezu, jer je njen otac Vuk Bojović, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - kaže on.

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - kazao je on apropo razlike u godinama.

Inače, Vasiljković je pravosnažno osuđen na 13 i po godina robije zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tokom rata, a od prošle godine je slobodan čovek. Njegov najbolji prijatelj, a otac njegove druge supruge, Vuk Bojović, preminuo je 17. septembra 2014.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading